Haklisin ben zaten bu urunu ileriye donuk aldim daha kullanmadim bile, kullandiktan sonra buraya gelip deneyimlerimi paylasirim tesekkur ederim.

Urunun isim degisikligi monitorun diger stok kodunun bu olmasindan kaynaklidir internette arayarak 24g2w1g8 ile 24G2ZU'nun ayni model oldugunu gorebilirsiniz diye bir mesaj atmislar sizce haklilar mi ?
Alakası yok. Durduk yere isim değiştirmezler ayrıca stok kodunun model koduyla bir ilgisi yok. Haklı değiller çünkü öyle şey olmaz. Üstelik, bende aratınca 24G2 modeli çıkıyor çıkıyor. 24G2ZU'dan bambaşka bir monitör. En iyi çözümün AOC ile iletişime geçmek olduğunun üzerindeyim hala.

Hocam bu gun dediginiz gibi yaptim aoc destege yazdim, formu doldurdum ve bekledim birkac saat sonra aoc'dan bir e-mail geldi tikladim "Davaniz kapatilmistir" diye bir yazi yazmislar. Cevap falan yoktu sizce ne yapmam lazim ?

@88602 İsterseniz monitörun arkasindaki yaziyi atiyim, size ulasabilecegim bir yer varsa soyleyin oradan konusalim isterseniz

Son düzenleme:
AOC'den beklemediğim bir hareket... muhtemelen bölgesel etiketlendirmeden ibaret. DP ile bağlanırsanız 240 Hz alabileceksiniz. Sıkıntı oluşmadıkça uğraşmayın. Yardıma ihtiyacınız olursa etiket atmanız yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…