AOC 24G42e 180Hz 0,5 ms monitör alınır mı?

Bütçe
5500
Tamam hocam arkadaş alsın monitorü. Sorun yaşarsa teknik destekte yardımcı olursunuz. İyi forumlar.

Arkadaşım sen iyi misin, sana diyorum ki benim monitorum şu an bambaşka bir monitoru AOC'nin. Servisten verdiler 240hz. Buna ben para falan vermedim. Önceki modeli de buraya bırakıyorum. Bunu kullandım.
Eki Görüntüle 2495705
Bu iki kere panelden gitti. Sonra bana bu sene çıkan o modeli vermeyi teklif ettiler. Dedim ki hayır kronik monitorunuzu istemiyorum. Üst modelini verdiler. Yeni stoğa gelen monitorlerde de aynı panel kullanılıyor yüzde 90 ihtimalle. Senin hiç bir tecrüben yok geliyorsun alabilirsin diyorsun. Sana güveniyorsa zaten orası ayrı bir mevzu. Ben kullandım, kullanıcı tecrübemi yazdım. Tecrübem rezalet. Ama görüyorum ki senin tecrüben dahi yok.
24G4X ile 24G42e aynı cihazlar değil; sizinde tecrübeniz yok o cihaz hakkında, insanları yanlış yönlendirmeyin.

Dostum senin sıkıntın mı var? 24G4X ile 24G42e farklı monitörler. X bir monitör kullanıp y monitöre laf atmak tam da senin zeka seviyene yakışacak düzeyde.
Panel bilgisi ikisinde de yok. Makyajlı modelinde aynı paneli kullanmadıklarının kanıtı yok. Kronik olma olasılığı yüzde 50 belki de. Arkadaşa kumar oynatıyorsun. Şaka gibisin.

Önerim budur. İmkanım olsa şu an bu AOC'den kurtulur alırım. Konuya daha bir şey yazmıyorum. AOC tercih edebilirsin sorun yok.

Panel bilhisi ikisinde de yok. Makyajlı modelinde aynı paneli kullanmadıklarının kanıtı yok. Kronik olma olasılığı yüzde 50 belki de. Arkadaşa kumar oynatıyorsun. Şaka gibisin.
Cühela arkadaşım 24g4x'in panel bilgisi mevcut. Bilmediğin konularda yorum yapma, zeka seviyeni belli ediyorsun sadece.

Cühela arkadaşım 24G4X'in panel bilgisi mevcut. Bilmediğin konularda yorum yapma, zeka seviyeni belli ediyorsun sadece.

Bence sakin olalım ben kararımı AOC 24G42e kesinleştirdim.

Panel bilgisi ikisinde de yok. Makyajlı modelinde aynı paneli kullanmadıklarının kanıtı yok. Kronik olma olasılığı yüzde 50 belki de. Arkadaşa kumar oynatıyorsun. Şaka gibisin.

Önerim budur. İmkanım olsa şu an bu AOC'den kurtulur alırım. Konuya daha bir şey yazmıyorum. AOC tercih edebilirsin sorun yok.

Bu önerinizi içinde teşekkür ederim ancak kampanyalardan dolayı İtopya ve Gaming.Gen.TR'i tercih edeceğim.

Atarsan link memnun olurum
Desktop Screenshot 2025.05.21 - 14.48.22.69.png

Bence sakin olalım ben kararımı AOC 24G42e kesinleştirdim.

Bu önerinizi içinde teşekkür ederim ancak kampanyalardan dolayı İtopya ve Gaming.Gen.TR'i tercih edeceğim.
Pivot değil aldığın monitor haberin olsun. Sadece aşağı yukarı eğme özelliği var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı