Şu an neredeyse 2 ay olacak hiçbir sıkıntı olmadı 45 derece havada normal sıcaklıklar falan yani 0,5 ms hiçbir monitor veremez OLED degil sonuçta bu onu biliyorum ancak ghosting yok neredeyse yani.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
Şu an neredeyse 2 ay olacak hiçbir sıkıntı olmadı 45 derece havada normal sıcaklıklar falan yani 0,5 ms hiçbir monitor veremez OLED degil sonuçta bu onu biliyorum ancak ghosting yok neredeyse yani.
Merhabalar hocam,aynı modeli almayı düşünüyorum ama tercihlerim arasında Asus'un malum 5000 TL'lik hoparlörlü modeli ve MSI MAG 244F 200 hz var..renk kalitesinden dolayı AOC'a kayıyorum ancak çok fazla panel şikayeti de var..Önerir misin ve tecrübelerini paylaşır mısın?Oyun oynarken panelden çıt sesleri çıktığı doğru mu yoksa o durum farklı model panellerinde mi mevcut?Şu an neredeyse 2 ay olacak hiçbir sıkıntı olmadı 45 derece havada normal sıcaklıklar falan yani 0,5 ms hiçbir monitor veremez OLED degil sonuçta bu onu biliyorum ancak ghosting yok neredeyse yani.
Merhaba hocam, aynı modeli almayı düşünüyorum ama tercihlerim arasında ASUS'un malum 5000 TL'lik hoparlörlü modeli ve MSI MAG 244F 200 Hz var. Renk kalitesinden dolayı AOC'a kayıyorum ancak çok fazla panel şikayeti de var. Önerir misin ve tecrübelerini paylaşır mısın? Oyun oynarken panelden çıt sesleri çıktığı doğru mu yoksa o durum farklı model panellerinde mi mevcut?
Anladım hocam bilgileriniz için çok teşekkürler ben gerçekten renkleri adına bile olsa almak istiyorum açıkçası... çünkü aynı fiyat msi asus ürünlerinde renk kalitesi gerçekten başlangıç seviye her ne kadar hz yüksek olsa daŞu an aktif olarak kullanmaktayım gerçekten oyun kalitemi artırdı parlaklık aşırı iyi renkler aşırı iyi ghosting yok, pivot özelligi yok ama benim için sorun degil MSI MAG alırsanız ghosting var diye biliyorum onda. Panel konusuna gelirsek kesinlikle çıt sesi falandır renk bozulması hiçbir şekilde yaşamadım. 5200 TL aldım kesinlikle öneriyorum.
Şu an aktif olarak kullanmaktayım gerçekten oyun kalitemi artırdı parlaklık aşırı iyi renkler aşırı iyi ghosting yok, pivot özelligi yok ama benim için sorun degil MSI MAG alırsanız ghosting var diye biliyorum onda. Panel konusuna gelirsek kesinlikle çıt sesi falandır renk bozulması hiçbir şekilde yaşamadım. 5200 TL aldım kesinlikle öneriyorum.
Yan monitörde nasıl olur hiçbir fikrim yok ben bu ürüne 9/10 verirdim 1 puanda pivot olmadıgı için.
hocam hortlatıyorum konuyu ama güncel deneyimleriniz nedir herhangi bir sıkıntı çıktı mı?Yan monitörde nasıl olur hiçbir fikrim yok ben bu ürüne 9/10 verirdim 1 puanda pivot olmadıgı için.
Hocam hortlatıyorum konuyu ama güncel deneyimleriniz nedir herhangi bir sıkıntı çıktı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.