Monitör ayarlarına çok ellemeyin standart her zaman iyidir genelde.
Attığınız videoda sRGB açık olmasa bile standart modda pikselleşmeler var,pikselleşmeler diğer modlarda daha da belirgin hale geliyor.Standart modda kullanıyorum, bu konudaki geçmiş mesajlara bakabilirsiniz bu konuyu defalarca konuştuk.
Hocam sRGB açınca bir sıkıntı olmuyor fakat standart hariç her modda sizdekinin aynısı oluyorStandart modda kullanıyorum, bu konudaki geçmiş mesajlara bakabilirsiniz bu konuyu defalarca konuştuk.
o videoda çok belli oluyor diye onu kullandım, başka izlediğim videolarda da oluyordu.Attığınız videoda sRGB açık olmasa bile standart modda pikselleşmeler var,pikselleşmeler diğer modlarda daha da belirgin hale geliyor.
Hocam sRGB açınca bir sıkıntı olmuyor fakat standart hariç her modda sizdekinin aynısı oluyorBirde video kalitesi pek iyi değil sanırım videonun.
Fakat bende turuncu olması gereken yerde beyaz renk çıkıyor.Sanırım değişim isteyeceğim.o videoda çok belli oluyor diye onu kullandım, başka izlediğim videolarda da oluyordu.
Bu olay kronik sorun sanırım veya biz yanlış kullanıyoruz. Bu monitör nisan ayında TR piyasasına giriş yapmış yani birkaç aydır Türkiye piyasasında, kronik sorun da bize denk geldiFakat bende turuncu olması gereken yerde beyaz renk çıkıyor.Sanırım değişim isteyeceğim.
Yanlış kullanmıyoruz bence AOC ile alakalıBu olay kronik sorun sanırım veya biz yanlış kullanıyoruz. Bu monitör nisan ayında TR piyasasına giriş yapmış yani birkaç aydır Türkiye piyasasında, kronik sorun da bize denk geldi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.