Elektronik AOC 24G42e 180 Hz IPS 0.5 ms 4.799 TL

Parlaklık ve kontrast değerleri çok düşük bu monitörün. OverDrive ayarlaması da kötü. Renk gamutu da düşüktü diye hatırlıyorum. Bir aralar incelemesine bakmıştım bu monitörün.
Benzer bir model kullanıyorum. Bu bütçede HDR destekli ve dahili hoparlör bulunduran başka monitör varsa atmanızı rica ederim. Arkadaşıma alacağız bütçe 4 bin TL.

Bunun 24G4X ile farkı nedir?

24G4X'in inceleme verilerini hatırlamasamda iyi bir görüntü kalitesine sahip bir modeldi. Yalnız sadece 4 cof bulunan bir monitördü. O yüzden uzun vade de sorun çıkarabilir. 24G42e yeni çıktığı için kaç cof bulunduğuna dair bilgi yok.

Benzer bir model kullanıyorum. Bu bütçede HDR destekli ve dahili hoparlör bulunduran başka monitör varsa atmanızı rica ederim. Arkadaşıma alacağız bütçe 4 bin TL.

Bu bütçelerde HDR performansı beklemeyin. Minimum bu monitörü öneririm.

24G4X modelini kullanıyorum, aralarındaki belirgin fark; benim kullandığım modelin pivot özelliğinin olması.
9 Aylık kullanımımda hiçbir sıkıntıya rastlamadım, ölü piksel-ghosting yok.

Aynı süredir aynı monitörü kullanıyoruz.😃 Tek sorun monitör maximum 4K olabiliyor ve kendi ayarlarında görünüyor 4K şekilde. Güzel bir monitör bence.

R24E almayı planlıyordum ben de ama bunu görünce kafam karıştı :D , fiyatına göre çok iyi gözüküyor ama kronik bir sorunu çıkar mı acaba bunun?

R24e almayı planlıyordum ben de ama bunu görünce kafam karıştı :D, fiyatına göre çok iyi gözüküyor ama kronik bir sorunu çıkar mı acaba bunun?

Şubat ayında tanıtıldığı için yeterli kullanıcı yorumu yok. Panel bilgisi de belli değil. Bir şey söylemek güç. İnceleme verileri doğrultusunda görüntü kalitesi iyi olan bir monitör.

R24e de yine aynı. 2025'te çıkan monitörler olduğu için bilgiler kısıtlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı