Kheron
Megapat
Daha fazla
Aynı sorunlar olmuştu benim monitörümde de.Merhaba, aynı 24G2SPU/BK modelini 2 yıldır kullanıyorum ve son 6 aydır en üst ve altta lacivert-mor satırlar var. Servislerin ve satıcıların kötü yorumlarını okudukça göndermeye çekindiğim ve sürecin uzun sürmesi kaygısıyla üşendiğim için aksiyon alamamıştım.
Değişim talebini satıcıya göndererek mi yoksa direkt servisle iletişime geçerek mi başlatmak gerekir, süreç ne kadar sürdü vs konularda damdan düşen birini bulmuşken tavsiye almamak olmaz diye düşündüm hocam : )
Ek olarak yeni gelen monitörden memnuniyetinizi de öğrenmek isterim. Aradan geçen 2-3 senede kullanımda herhangi bariz iyilik hissettiren değişiklikler eklenmiş mi acaba.
Direkt 444 48 32 numaralı Tecpro bilgi teknolojilerini arayarak, yaşadığın şehre en yakın tecpro teknik servisini öğreneceksin ve sana verecekleri anlaşmalı yurtiçi kargo ile kargolayacaksın monitörünü.
Yeni monitör ise henüz gönderilmedi servis çok yavaş ilerliyor. Yeni ürünü 18 nisanda onayladım fakat hala gönderilmedi bu ekranda bekliyor. Arayıp sorduğumda ise hala ürünün gelmesi bekleniyor deniyor maalesef beklemekten başka seçeneğim yok.