Elektronik AOC 24G42E 3.999 TL

Ne yazıkki Standart mod'ta ben SRGB modundan hallice görüntü alıyordum. Hatta "Limited Range" şekilde gözüküyordu ilk açtığımda. Tüm ayarları ve rehberlinizi yapsamda kendine gelemedi. Kontrast olarakta açılma değil, koyulaşma gördüm. R24e içinde benzer durum geçerli.
NVIDIA ayarlarında da bi hata bulunmuyor.

O zaman FPS modu bu monitör özelinde en iyi mod olabilir. Kalibrasyon cihazı olmadan ayarlamak zor zaten fazla kafaya takmamak lazım. Ama en azından R24e ve diğer MSI modelden buna geçtiğinizde kayda değer fark görmenizi beklerdim. Bu biraz hayal kırıklığı oldu.

Renk doğruluğu, renk sıcaklığı vs üniteden üniteye göre bu kadar fark etmese kalibrasyonu iyi olan modelleri önermeye çalışırdım ama maalesef şans faktörü çok önemli.

En azından inceleme sayesinde renk canlılığı, kontrast ve parlaklık bilgisine ulaşıyoruz. Renk gamutunda minimal oynamalar oluyor bu yüzden şansa bağlı değil. Parlaklık ve kontrast da biraz farklılıklar oluyor ama uçuk kaçık farklar olmuyor. En iyisini bulduktan sonra şansa kalıyorsunuz. Bir de bardağın dolu tarafından bakmak lazım, ölçüm verileri kötü olan bir monitör alırsak üstüne bir de şansımız da yaver gitmez de Ultra kötü bir monitör almış oluruz.

3 monitör parası ödemiş oldunuz bir G65B parası ediyor sanırım. Direkt onu çekseniz daha çok memnun alırdınız herhalde.

Yakınlarım ile paylaştım hocam, hepsini kendime almış olmadım. Aktif olarak R24e ile takılıyorum halada ve bir VA alma planım var genede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…