100 adet stok var stoklar tükenene kadar indirim devam eder. Ancak fiyatlar yükselip alçalıyor yaklaşık 1-2 haftadır indirimde bu monitör. Ben aldığım zamanlarda 4.500'den 4.300TL'ye inmişti yakalayıp almıştım. Tekrar düşme ihtimalide var ama stoklar tükenebilir.
Size de teşekkürler hocam ne güzel 4 taksit almıştım 400 lira için tek çekim ödedik onu iptal edip Eğer taksitli alınmak istenirse 3-4 taksitli aynı paraya geliyor bilgilendireyim.
Arkadaşlar bu modelde bir sorun mu var sizce? Aynı monitörü 2 3 ay önce aldım ve ben de indirimli bu fiyatlarda almıştım. O zamandan beri fiyatı hep düşük ve sürekli indirimde. Ben çok memnunum ama ondan öncesinde bu model hiç indirim almıyordu ve fiyat olarak 5k nın altına hiç inmemişti diye hatırlıyorum. O bütçede bile diğerlerine göre yine bu model öneriliyodu yani kötü bir monitör de değil, ilginç.
Arkadaşlar bu modelde bir sorun mu var sizce? Aynı monitörü 2 3 ay önce aldım ve ben de indirimli bu fiyatlarda almıştım. O zamandan beri fiyatı hep düşük ve sürekli indirimde. Ben çok memnunum ama ondan öncesinde bu model hiç indirim almıyordu ve fiyat olarak 5Knın altına hiç inmemişti diye hatırlıyorum. O bütçede bile diğerlerine göre yine bu model öneriliyordu yani kötü bir monitör de değil, ilginç.