Elektronik AOC 24G42E 3.999 TL

Bu monitör bende var ama sandığınız kalitede değil. Monitör hakkında çok aşırı bilgili değilim ama eski IPS ekranım yandan baktığında AOC'ye göre çok daha canlı duruyor ve ayakları metaldi bu AOC'da plastik aşırı sallanan ayak yapmışlar ve ayarı da yok. En ufak titreşimde sallanıyor onun dışında fiyatında bir ürün ben 4600TL'ye almıştım. 4000TL'ye Bedava veya bu fiyata harika, rakipsiz ürün demek doğru değil bana göre.

Bu monitör bende var ama sandığınız kalitede değil. Monitör hakkında çok aşırı bilgili değilim ama eski IPS ekranım yandan baktığında AOC'ye göre çok daha canlı duruyor ve ayakları metaldi bu AOC'da plastik aşırı sallanan ayak yapmışlar ve ayarı da yok. En ufak titreşimde sallanıyor onun dışında fiyatında bir ürün ben 4600TL'ye almıştım. 4000TL'ye Bedava veya bu fiyata harika, rakipsiz ürün demek doğru değil bana göre.

Aynı monitörü iki buçuk aydır ben de kullanıyorum. AOC'un en büyük farkı renklerinin en gerçeğe yakın tonlarda olması. Şu anda sistemimde AOC 24G42E ve ASUS VP249QGR'yi çift monitör kullanıyorum ve ASUS'a baktığımda renklerin belirgin şekilde AOC'a nazaran daha soluk olduğunu açıkça fark edebiliyorum, kaldı ki ASUS'un VP249QGR modeli de kötü bir monitör değil, Technopat yorumlarına bakabilirsiniz. AOC'da kırmızı, yeşil, mavi, sarı gibi renkler belirgin şekilde en gerçek tonlara yakınken ASUS'da bu durum yoktu. Ayrıyeten parlaklık ayarını da monitörden fullerseniz yine iyi bir dereceye ulaşabiliyor. Öte yandan monitör ayağının da sizin yorumunuza nazaran gayet sağlam olduğunu düşünüyorum, belki siz ürünü iyi montajlayamamış olabilirsiniz. Bu fiyatlara GameBooster monitörler satılırken 0.5 MS, IPS, 180 Hz, 24.5 inç ekran ve yüksek renk değerli bir monitörü sadece 3.999 TL'ye (birkaç indirimle daha 3.700 TL kadar düştüğünü görmüştüm) satın almak tamamen çok iyi bir şans. Sırf bu yüzden iki tane AOC çift monitör yapmak için ben de sipariş verdim.

Ürünü aldım yeni sistem kurmak istediğim için ama birkaç kişiden ghosting sorunu duydum gerçekten var mı acaba? Galiba monitörün tek eksiği ergonomi seçeneklerinin az olması.

Arkadaşlar bu modelde bir sorun mu var sizce? Aynı monitörü 2 3 ay önce aldım ve ben de indirimli bu fiyatlarda almıştım. O zamandan beri fiyatı hep düşük ve sürekli indirimde. Ben çok memnunum ama ondan öncesinde bu model hiç indirim almıyordu ve fiyat olarak 5k nın altına hiç inmemişti diye hatırlıyorum. O bütçede bile diğerlerine göre yine bu model öneriliyodu yani kötü bir monitör de değil, ilginç.
Karma panel kullanmış olma ihtimalleri var. Zamanında AOC yapmıştı, bu ilk olmaz.

Ama şöyle de bir şey var karma panel kullansaydı olumsuz yorumlar da bol bol görürdük diye tahmin ediyorum. Kullananlar memnun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı