AOC 24G42e monitörde ghosting var mı?

OverDrive fastest ayarında ghosting var. Onun haricinde yok denecek kadar az.

Merhaba ghosting var mı, yok mu? Rica etsem bakar mısınız? UFO testini ne şekilde ayarlayıp fotoğraf atayım?
Fast ayarına alın, bir sıkıntı olmaz. Bariz Ghosting sorunu bulunmuyor.

Ama illa yapmak istiyorsanız şu linke girin:
UFO'yu takip edicek şekilde video kaydı alın.

Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sanki aşıır ghosting var gibi benimkinde bir baka r mısınız telefonun çekim ayarı veya UFO testinin ayarları etkili mi konuda yanlış mı ölçüyorum ona göre video atayım düzeltip ayarlarını UFO testinde olması gereken ayarları söyler misiniz?

Arkadaşlar ghosting var gibi benim monitörde yardım eder misiniz lütfen nasıl etst edeceğim.

Son düzenleme:
Hocam UFO testini açıp yavaşlığı 720 Pixel'e aldım. Kameranın FPS'ini de 60 FPS'e aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kamera ile takip ettiğimde de bu görüntü ortaya çıktı.

Hocam UFO testini açıp yavaşlığı 720 Pixel'e aldım. Kameranın FPS'ini de 60 FPS'e aldım.

Ben laptopa taktım laptop HDMI ve ekran kartı maksimum 60 Hz 1920x1080 destekliyor ondan mı acaba ghosting bayağı bir ghosting var gibi de.

60 Hz 1920x1080 destekliyor
Bariz olarak 60Hz sıkıntısı:
1764882263272.png

Hertürlü bulanık gözükür ama Ghosting yada Overshoot için Overdrive ayarlarını kurcalamanız gerekecek. "Fastest" moduna alın.
Hertürlü 180Hz deneyimi yok tabiki, enazından iyi bir görsel kalite var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı