AOC 24G42e vs Gamebooster GB24F165

• Konuyu başlatan crexxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 46
Bütçe
4000

crexxy

Decapat
Daha fazla  
Monitör
GameBooster - Aoc
Merhaba iyi sosyaller son günlerde İtopya'da monitörler indirime girmiş. Ekte ki iki monitör arasında kaldım. Bütçe en fazla 4K laptop kullanıyorum 2. ekran gibi alacağım ana ekranı yeni monitör yapacağım. Benim için uzun ömürlü olması önemli 144Hz üstü olursa ve ekranı 23.6 24 ekran civarı olmasını benim için yeterlidir. Ama önceliğim altta ki iki monitörden birisi.

Tabi ki de AOC hocam. Renk gamutu ve panel olarak üst seviye bir monitör. İsminde GameBooster olan hiçbir ürünü almayın.

Merhaba iyi sosyaller son günlerde İtopya'da monitörler indirime girmiş. Ekte ki iki monitör arasında kaldım. Bütçe en fazla 4K laptop kullanıyorum 2. ekran gibi alacağım ana ekranı yeni monitör yapacağım. Benim için uzun ömürlü olması önemli 144Hz üstü olursa ve ekranı 23.6 24 ekran civarı olmasını benim için yeterlidir. Ama önceliğim altta ki iki monitörden birisi.

AOC al geç. Bütçesinin en iyi ürünü.

AOC al geç hayırlı olsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı