AOC 24G42e vs Gigabyte G25F2

Juartan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Dostlar bir monitör alacağım ve bu ikisi arasında kalmıştım ve genel olarak AOC 24G42e daha çok tavsiye edildi forumda o yüzden onu almaya karar verdim ama İtopya'nın internet stoklarında yok, mağazadan da alamam. Ne zaman geleceğini de bilmiyoruz doğal olarak bir belirsizlik var fakat G25F2'yi sipariş etsem en geç çarşamba günü elimde olur muhtemelen, sizce ne yapmalıyım?

Birisi hemen 2-3 gün içinde kullanabileceğim bir ürün diğeri ise biraz daha iyi fakat ne zaman geleceği muamma, G25F2 alıp hemen kullanayım mı yoksa 24G42e cidden belki de birkaç hafta beklemeye değecek bir ürün mü yani? O kadar fark var mı?

Ek olarak önereceğiniz farklı bir şey varsa özellikle Vatan'dan, onu da incelerim.

Dostlar bir monitör alacağım ve bu ikisi arasında kalmıştım ve genel olarak AOC 24G42e daha çok tavsiye edildi forumda o yüzden onu almaya karar verdim ama İtopya'nın internet stoklarında yok, mağazadan da alamam. Ne zaman geleceğini de bilmiyoruz doğal olarak bir belirsizlik var fakat G25F2'yi sipariş etsem en geç çarşamba günü elimde olur muhtemelen, sizce ne yapmalıyım?

Birisi hemen 2-3 gün içinde kullanabileceğim bir ürün diğeri ise biraz daha iyi fakat ne zaman geleceği muamma, G25F2 alıp hemen kullanayım mı yoksa 24G42e cidden belki de birkaç hafta beklemeye değecek bir ürün mü yani? O kadar fark var mı?

Ek olarak önereceğiniz farklı bir şey varsa özellikle Vatan'dan, onu da incelerim.
Up

Up
Up

Son düzenleme:
G25F2 sıkıntılı bir monitör. Avrupa'da açılmama, titreme, yavaşlama ve çizgi sorunlarıyla boğuşuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AOC'u alamıyorsanız bütçe belirtin alternatif bakmaya çalışalım.

G25F2 sıkıntılı bir monitör. Avrupa'da açılmama, titreme, yavaşlama ve çizgi sorunlarıyla boğuşuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

G25F-2 yeni model ve kullanılan panel G24F-2 den farklı. G24F-2 modeli AOC 24G2SP ve MSI G2412 modelleriyle aynı paneli BOE LC238-LF4F kullanıyor. Bu üç model de kronik sorunlu ve şikayet üstüne şikayet var. Gigabyte, G25F-2 modelin de kullanılan paneli CSOT SG2451B03-3 ile değiştirdi; aynı paneli KTC H25T7, MSI G255F, MSI G255PF E2 gibi modeller de kullanıyor ve böyle şikayetler duymadım bu 4 model için de. Bahsettiğiniz reddit konusuna da baktım G24F-2 ile alakalı şikayetler var. Eğer eksik veya yanlış dediğim bir şey varsa düzeltebilirsiniz.

G25F-2 yeni model ve kullanılan panel G24F-2'den farklı. G24F-2 modeli AOC 24G2SP ve MSI G2412 modelleriyle aynı paneli BOE LC238-LF4F kullanıyor. Bu üç model de kronik sorunlu ve şikayet üstüne şikayet var. Gigabyte, G25F-2 modelin de kullanılan paneli CSOT SG2451B03-3 ile değiştirdi; aynı paneli KTC H25T7, MSI G255F, MSI G255PF E2 gibi modeller de kullanıyor ve böyle şikayetler duymadım bu 4 model için de. Bahsettiğiniz Reddit konusuna da baktım G24F-2 ile alakalı şikayetler var. Eğer eksik veya yanlış dediğim bir şey varsa düzeltebilirsiniz.

Verdiğin bilgiler doğru olsa da G24F-2 fiyat politikası sayesinde ülkemizde tutulur bir monitör oldu. Fakat bu şikayetlerin olmadığı anlamına gelmiyor. Tonlarca konusu bu forumda bile vardır. Zaten bütçe dostu olmasa kronik sorunlarından sonra öneri listesinde olmazdı.
G25F-2 için Türkçe veya yabancı fark etmez olumlu/olumsuz yorumlar referans alınmalıdır. G25'te şansa dayalı iyi bir monitör. Altını çiziyorum şansa dayalı... Eksiğiniz yok fazlanız var ama bir modele hemen güvenmemek lazım.

1765199007576.png

Fakat bu şikayetlerin olmadığı anlamına gelmiyor. Tonlarca konusu bu forumda bile vardır. Zaten bütçe dostu olmasa kronik sorunlarından sonra öneri listesinde olmazdı.
Ben de G24F-2 için kronik sorunlu olduğunu söylüyorum hocam. Farklı bir şey demiyoruz ki burada.
G25F-2 için Türkçe veya yabancı fark etmez olumlu/olumsuz yorumlar referans alınmalıdır. G25'te şansa dayalı iyi bir monitör. Altını çiziyorum şansa dayalı... Eksiğiniz yok fazlanız var ama bir modele hemen güvenmemek lazım.

Eki Görüntüle 2618165
G24F-2 de kullanılan panel çok yüksek ihtimalle kronik sorunlu çünkü diğer MSI ve AOC da patladı bu panel yüzünden. Eğer G24F-2 ve G25F-2 aynı paneli kullansalardı, ya da panel sorunlu olmasaydı ve Gigabyte monitör özelin de bir sorun olsaydı dediğinize hak verebilirdim ama BOE'nin bir paneli patladı diye bu Gigabyte'ı kötü yapmıyor.

5000 TL hocam.

Teşekkürler, bu modeli de çok attılar marka pek bilindik değil ama kaliteli olduğunu duydum. Bu 3 monitör arasından bunu öneriyorsanız alayım direkt.

24G42e için İtopya'nın mağazasına gidemiyorsanız Gigabyte veya KTC almanızı öneririm. KTC F/P olarak iyi fiyat farkına stand alabiliyorsunuz. Eğer malzeme kalitesi çok elzem değilse H25T7 yapıştırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı