Merhaba, 2 model arasında gidip geliyorum, hangisini satın alırsam pişman olmam ve doğru bir karar vermiş olurum? Maksimum bütçem 5.000 TL.
AOC stoklarda yok onun yerine Gigabyte alabilirsiniz.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.AOC al ama stokta yoksa Gigabyte'da iyidir.
Evet doğru AOC modeli, stoktayken çok satıyordu.Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bahsettiğim 2 ürün buydu;
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sanırım doğru AOC modeline bakıyoruz, çünkü forum konularında en çok bu AOC modeline rastladım.
Monitör yanına birde North Bayou monitör kolu alarak kullanmayı planlıyorum, AOC modeli VESA desteği sanırım monitörün arkasındaki yuvarlak kapak çıkartıldığında ortaya çıkıyor galiba.
Evet doğru AOC modeli, stoktayken çok satıyordu.
Gigabyte alın.Bu durumda Gigabyte GS25F2 modelini almak doğru bir karar olur mu yoksa AOC'a yakın değerlere sahip kaliteye sahip farklı bir model monitör var mı?
MAG244F var.Bu durumda Gigabyte GS25F2 modelini almak doğru bir karar olur mu yoksa AOC'a yakın değerlere sahip kaliteye sahip farklı bir model monitör var mı?
Teknik detaylardan pek fazla almadığım için kabaca sormak gerekirse MSI Mag 244F, Gigabyte GS25F2'dan çok daha mı doğru bir seçim olur? (Aktif olarak günlük 12-14 saat MMORPG oyunlar ve bolca tarayıcıda vakit geçirilecek)MAG244F var.
Rehber: MSI MAG244F vs Asus VG259Q5A
Panel Türü IPS IPS Yenileme hızı 200hz 200hz İncelemeler de Ölçülen Maksimum parlaklık değeri...www.technopat.net
Evet.Teknik detaylardan pek fazla almadığım için kabaca sormak gerekirse MSI Mag 244F, Gigabyte GS25F2'dan çok daha mı doğru bir seçim olur? (Aktif olarak günlük 12-14 saat MMORPG oyunlar ve bolca tarayıcıda vakit geçirilecek)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.