AOC 24G42e vs Gigabyte GS25F2

Hercai

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 2 model arasında gidip geliyorum, hangisini satın alırsam pişman olmam ve doğru bir karar vermiş olurum? Maksimum bütçem 5.000 TL.

AOC stoklarda yok onun yerine Gigabyte alabilirsiniz.

AOC al ama stokta yoksa Gigabyte'da iyidir.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bahsettiğim 2 ürün buydu;

Sanırım doğru AOC modeline bakıyoruz, çünkü forum konularında en çok bu AOC modeline rastladım.

Monitör yanına birde North Bayou monitör kolu alarak kullanmayı planlıyorum, AOC modeli VESA desteği sanırım monitörün arkasındaki yuvarlak kapak çıkartıldığında ortaya çıkıyor galiba.

-- Güncelleme;

Evet şimdi gördüm ki itopya'daki sadece "Mağazalardaymış".. Sanırım tek çare Gigabyte'i almak

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bahsettiğim 2 ürün buydu;

Sanırım doğru AOC modeline bakıyoruz, çünkü forum konularında en çok bu AOC modeline rastladım.

Monitör yanına birde North Bayou monitör kolu alarak kullanmayı planlıyorum, AOC modeli VESA desteği sanırım monitörün arkasındaki yuvarlak kapak çıkartıldığında ortaya çıkıyor galiba.
Evet doğru AOC modeli, stoktayken çok satıyordu.

MAG244F var.
Teknik detaylardan pek fazla almadığım için kabaca sormak gerekirse MSI Mag 244F, Gigabyte GS25F2'dan çok daha mı doğru bir seçim olur? (Aktif olarak günlük 12-14 saat MMORPG oyunlar ve bolca tarayıcıda vakit geçirilecek)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı