AOC 24G42E vs KTC H25T7

Kanka hortlatıyorum ama aralarında renksel olarak falan aşırı fark var mıydı 4 k ya KTC alacağım ama AOC aşırı iyise pişman olmak istemiyorum.

Yeni gördüm yazını KTC parlaklığı yüksekti ama renkler açısından AOC bariz öndeydi arkadaşım KTC aldı fakat bendeki AOC gördükten sonra iade etti eğer stok gelir fiyat farkı çok olmazsa AOC al derim zaten KTC sürekli indirime giriyor.

KTC markası bana hiç güven vermiyor. "İlk günler sorun yoktu ama sonradan ölü pikseller peydah oldu" şeklinde bir sürü yorum okudum yabancı forumlarda. Sonuçta elektronik şans işi derler ama bilemiyorum.

KTC markası bana hiç güven vermiyor. "ilk günler sorun yoktu ama sonradan ölü pikseller peydah oldu" şeklinde bir sürü yorum okudum yabancı forumlarda. Sonuçta elektronik şans işi derler ama bilemiyorum.

Her marka ile alakalı bu tarz olumsuz yorumlar gördüm. Daha dün Dell qd-OLED monitör için bir yorum gördüm.

Merhaba, nisan ayında bir AW2725Q aldım. O zamana kadar her şey yolundaydı, ancak geçen hafta hiçbir sebep yokken... Ekran karardı! Güç LED'i yanıyor, ancak ekran siyah kalıyor.

Ekim ayında siyah ekran sorunuyla ilgili olarak benimle iletişime geçildi. Birçok kişi gibi ben de bunun spam olduğunu düşündüm ve Dell Fransa ile iletişime geçtikten sonra, bilinen bir sorun olmadığını söylediler... Bunun üzerine teknik destekle iletişime geçtim ve bana yenilenmiş bir ekran göndermek istediler... Tamamen tiksindim! Alienware'e güvendim, ancak bu monitörü satın almamanızı tavsiye ediyorum.

Sorunun farkındalar ve sundukları tek şey size yenilenmiş bir ekran göndermek; muhtemelen memnuniyetsiz bir müşteri tarafından iade edilen ve yenilenip her şeyin yolunda olacağına inandırılacak bir ekran... Piyasaya sürülmesinden birkaç ay sonra satın aldım; kendime 4K qd-OLED bir monitör hediye etmek istedim. Yani, neredeyse 10 ay sonra, yenilenmiş kullanılmış bir monitörüm var! Dell Alienware'e olan güvenimi tamamen kaybettim. Satın almayın, pişman olacaksınız...

ASUS, MSI, Gigabyte, AOC versiyonlarını da çokça gördüm. Eğer sorun yaşarsanız markalar monitör konusunda kolay kolay yardımcı olmuyor. Bu yüzden sorunsuz bir deneyim istiyorsanız Amazon gibi yerlerden monitör almalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot_20260204_143506_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
Screenshot_20260204_143523_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı