Swiftea
Hectopat
Daha fazla
İyi Sosyaller, yakın zamanda ortalama bir PC topladım fakat monitörüm hâlâ 12-13 yıllık 18" bir Acer. Açıkçası monitörler hakkında çok fazla bilgim yok. Hem hikayeli oyunlar hem de FPS oyunları oynuyorum ama çoğunlukla film ve dizi izliyorum. Malum, şu an güzel indirimler var. Aklımda birkaç model var, sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Aklımdaki modeller:
www.itopya.com
Açıkçası AOC markasına daha yakınım. Hangi forumda, hangi konuya baksam neredeyse sürekli bu modeli görüyorum. Acaba neden bu kadar övülüyor, ne gibi artıları var bilmediğimden soruyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi Sosyaller!
Aklımdaki modeller:
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'da
Açıkçası AOC markasına daha yakınım. Hangi forumda, hangi konuya baksam neredeyse sürekli bu modeli görüyorum. Acaba neden bu kadar övülüyor, ne gibi artıları var bilmediğimden soruyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi Sosyaller!