kravatgiyen Centipat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Monitör AOC 24G4X Merhaba arkadaşlar, ben AOC 24G4X aldım Hz'sini değiştirmek istedim fakat 180 Hz yoktu sadece 64 Hz vardı. Ne yapacağım?
Merhaba arkadaşlar, ben AOC 24G4X aldım Hz'sini değiştirmek istedim fakat 180 Hz yoktu sadece 64 Hz vardı. Ne yapacağım?
Çözüm EfeAkkaya 15 Haziran 2024 kravatgiyen dedi: Merhaba arkadaşlar, ben AOC 24G4X aldım Hz'sini değiştirmek istedim fakat 180 Hz yoktu sadece 64 Hz vardı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... O model 180Hz'e OC ile çıkıyor DP kablo bağlayıp monitör menüsünden DP OC ayarını aç.
kravatgiyen dedi: Merhaba arkadaşlar, ben AOC 24G4X aldım Hz'sini değiştirmek istedim fakat 180 Hz yoktu sadece 64 Hz vardı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... O model 180Hz'e OC ile çıkıyor DP kablo bağlayıp monitör menüsünden DP OC ayarını aç.
KS KS kravatgiyen Centipat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #11 EfeAkkaya dedi: Hocam monitörden görüntü girişinde DP'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam hone diye bir optimizer indirdim anında çożdu ama sizde yardimci olamay calistiginiz icin teşekkürler. EfeAkkaya dedi: Hocam monitörden görüntü girişinde DP'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen olmamıştı, şimdi birkaç dakika önce bozuldu ve yapamadım sizin dediğiniz aklıma geldi denedim ve çözüldü, gerçekten çok yardımcı oldunuz bin kere teşekkürler. Artı 0 Eksi
EfeAkkaya dedi: Hocam monitörden görüntü girişinde DP'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam hone diye bir optimizer indirdim anında çożdu ama sizde yardimci olamay calistiginiz icin teşekkürler. EfeAkkaya dedi: Hocam monitörden görüntü girişinde DP'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen olmamıştı, şimdi birkaç dakika önce bozuldu ve yapamadım sizin dediğiniz aklıma geldi denedim ve çözüldü, gerçekten çok yardımcı oldunuz bin kere teşekkürler.