AOC 24G4X alınır mı?

gayet memnunum. ölü piksel yok, ghosting yok. arayüzü olsun özellikleri olsun çok tatmin edici. kozmetik olarak da sade ve güzel gözüküyor. kendine göre ayarlayabiliyorsun pivot olsun yukarı aşağıya olsun. HDR vs MBR özelliği de çok büyük artı. ben 6kya aldım bu fiyata en iyi monitör olabilir. baska sorun varsa sorabilirsin.
Tavsiye ettğiniz ayarlar nedir benimde ürünüm bugün geliyor neler yapmalıyım ?

Tavsiye ettğiniz ayarlar nedir benimde ürünüm bugün geliyor neler yapmalıyım ?
ekstra bir ayar kullanmıyorum sadece oyun oynayacağım zaman oyun modu filtrelerini kullanıyorum yada MBR açıyorum. çok karışık değil hemen çözersin kendine göre en uygununu. hayırlı olsun. bu arada adaptive sync açmayı unutma.

Selam, ben Viewsonic VX2428J almıştım amazon dan, monitorde metinlerin çözünürlüğü çok kötü ve göz yoruyor iade edeceğim. Bu konudaki AOC monitörü alsam metin okuma için sizce nasıl yardımcı olur musunuz? Laptop için ikinci ekran olarak alacağım

memnunsan söylermisin bende yeni pc alıcam monitör için
memnunum

Selam, ben Viewsonic VX2428J almıştım amazon dan, monitorde metinlerin çözünürlüğü çok kötü ve göz yoruyor iade edeceğim. Bu konudaki AOC monitörü alsam metin okuma için sizce nasıl yardımcı olur musunuz? Laptop için ikinci ekran olarak alacağım
ben memnunum açıkçası bir bakabilirsiniz gözle görülür bi pikselleşme yok rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı