AOC 24G4X monitör ekran çizgi çizgi oldu

Emin misiniz? Sorun yaşamayan arkadaşlarda var bilemiyorum off.
Ben aldıktan 4 ay sonra bozuldu monitör. Zamanla da 4 tane ölü piksel oluştu kendiliğinden. He bir de aşırı ısınıyordu, belki ondan bozuldu bilemiyorum ama panelinin sıkıntılı olduğu aşikar. Eğer olabilirse para iadesi isteyeceğim Hepsiburada'dan. Başka monitör almayı düşünüyorum.

Bu arada Hepsiburada ile iletişime geçmeden önce AOC Türkiye distribütörüne defalarca mail attım. Türkiye'de AOC'un servisine Philips aracılığı ile Tecpro bakıyor. İkisine de mailler attım fakat geri dönüş olarak sadece "Dosyanız kapatılmıştır" diye bir mail aldım.

Son düzenleme:
Aynı modelin pivot olmayanında benim de ekran ortasında stuck piksel sorunu oldu. Üretim bandında ciddi bir sorun var sanırım.
Yarın teslim alacağım şuan kargoda. Sence iptal etmeli miyim?

Aynı sorun bugün oyun oynarken bende de oluştu naptınız bu sorun karşısında?

Aynı sorun bugün oyun oynarken bende de oluştu naptınız bu sorun karşısında?

Değişim yapamadığım ve iade etsem de şu an fiyatı arttığı için mecbur garantiye gönderdim, talep değerlendiriliyor şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim yapamadığım ve iade etsemde şu an fiyatı arttığı için mecbur garantiye gönderdim, talep değerlendiriliyor şu an.

Anladım bende AOC'un servisine yazdım cevap bekliyorum.

Dün sipariş geçtim. Şu an kargoda iade edeyim mi? Çok sorun yaşayan arkadaş var.
Kullanıp 2 3 ay sonra böyle sorunlar yaşayacaksam iade etmem daha mantıklı.

Aynı sorun bende de var inceleme yapılması için İncehesap'a geri göndereceğim

Benim monitör Hepsiburada'ya ulaşalı bugün tam 1 ay oluyor, hâlen daha bir gelişme yok
Sanırsam problem yaşayan cihaz çok fazla olduğundan ötürü servisler yoğun.
21 gün içinde yapılması yasalar nedeniyle zorunlu demişti temsilci bende göndereli tam 15 gün oldu. Temsilciyle görüştünüz mü?

21 gün içinde yapılması yasalar nedeniyle zorunlu demişti temsilci bende göndereli tam 15 gün oldu. Temsilciyle görüştünüz mü?
Hayır, görüşmedim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm sadece, iade istediğimi ilettim.

Şimdi tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüm, servise alınalı tam 29 gün olmuş. 20 günü geçtiğinden ötürü özür dilediler ve talep oluşturdular, yine iade istediğimi belirttim. Eğer ürün tamir edilip yollanır ise kabul etmeyeceğimi ve ürünün karşılık bedelini iade olarak istediğimi nasıl belirtebilirim? Tüketici haklarına falan mı başvurmam gerek?

Son düzenleme:
Hocam ben bu konularda çok bilgi sahibi değilim. Bence yeni konu açın. Hemde talebi ne diye oluşturdular? Ne olacak tamir edilip geri mi gönderilecek yoksa ekstra bir ücret mi verecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…