AOC 24G4X monitörde çizgiler oluştu

Divine

Kilopat
Monitörü geçen yılın eylül aylarında aldım, 5 aydır herhangi bir sorunum yoktu. Bugün PDF dosyası açmış ders çalışırken aniden ekranda çizgiler belirmeye başladı önce DP girişini kontrol ettim düzelmedi çizgilerin renkleri de değişti HDMI girişini denedim hiçbir şey değişmedi. Daha önce hiçbir darbe vs. almadı hatta temizlerken bile panele zarar gelmesin diye kuru bezlerle siliyordum. Ürünün satıcısı direkt Hepsiburada ne yapmam gerekiyor şimdi?

Dosya Ekleri

• 4f732fe0-8468-43df-b457-d92759a57137.jpg
    4f732fe0-8468-43df-b457-d92759a57137.jpg
    152,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 41cc1e29-c2c6-430c-a2aa-68e73f3302ea.jpg
    41cc1e29-c2c6-430c-a2aa-68e73f3302ea.jpg
    392,8 KB · Görüntüleme: 65
Tesadüfün böylesi 4 aylık aynı model aynı sebepten dolayı bozuldu servise gönderdim değişim ürünü olarak 27G2ZN3 aldım 1 hafta önce kronik sanırım veya tesadüf.

Monitörü geçen yılın eylül aylarında aldım, 5 aydır herhangi bir sorunum yoktu. Bugün PDF dosyası açmış ders çalışırken aniden ekranda çizgiler belirmeye başladı önce DP girişini kontrol ettim düzelmedi çizgilerin renkleri de değişti HDMI girişini denedim hiçbir şey değişmedi. Daha önce hiçbir darbe vs. almadı hatta temizlerken bile panele zarar gelmesin diye kuru bezlerle siliyordum. Ürünün satıcısı direkt Hepsiburada ne yapmam gerekiyor şimdi?
Kronik olabilir, garantisi varsa yollamanı öneririm.

Tesadüfün böylesi 4 aylık aynı model aynı sebepten dolayı bozuldu servise gönderdim değişim ürünü olarak 27G2ZN3 aldım 1 hafta önce kronik sanırım veya tesadüf.
Hocam merhaba bende 1.5 sene önce itopya'dan Aoc 24g2spu/bk monitörü aldım dün oyun oynarken bi çatırdama sesi geldi monitörden ve ekranda şöyle bir çizgi belirdi bu şekilde garantiye yollasam kaç günde halledilir sizin kaç gün sürmüştü

Dosya Ekleri

• çizgi.jpg
    çizgi.jpg
    374,9 KB · Görüntüleme: 52
  • çizgi2.jpg
    çizgi2.jpg
    406,1 KB · Görüntüleme: 48
Hocam merhaba bende 1.5 sene önce İtopya'dan AOC 24g2spu/bk monitörü aldım dün oyun oynarken bir çatırdama sesi geldi monitörden ve ekranda şöyle bir çizgi belirdi bu şekilde garantiye yollasam kaç günde halledilir sizin kaç gün sürmüştü.

Vallahi benim 1 ay sürdü serviste kaldı monitör 1 ayın sonunda rapor çıktı 1 hafta da yeni monitörün gelmesini bekledim 5 haftada çözüldü. Çift monitör kullandığımdan 2. monitörüm ile idare ettim 1 aydan önce çözülmesi zor gibi bu işler de ama sen bozmadıysan ve garantisi devam ediyorsa tamiri yok monitörlerin değişim çıkıyor garanti.

Vallahi benim 1 ay sürdü serviste kaldı monitör 1 ayın sonunda rapor çıktı 1 hafta da yeni monitörün gelmesini bekledim 5 haftada çözüldü. Çift monitör kullandığımdan 2. monitörüm ile idare ettim 1 aydan önce çözülmesi zor gibi bu işler de ama sen bozmadıysan ve garantisi devam ediyorsa tamiri yok monitörlerin değişim çıkıyor garanti.
yok abi ben bir şey yapmadım kendi kendine oldu resimde gördüğün gibi ekranın tam altında acaba çok fazla şey değil diyip değişim falan yapmayıp gönderirler mi diye düşünüyorum yaparlar mı öyle bişey diye ben de tek monitör var yazılımcıyım 1 ay monitörsüz de kalmak istemiyorum hiç yeni bir monitör alıp yollayacağım o zaman

Hocam iade sürecini nasıl yaptınız bugün aynısı başıma geldi garantisi devam ediyor Hepsiburada'dan almıştım yardım edebilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı