AOC 24G4X nasıldır?

Bütçe
5000 tl

eminzsei

Decapat
Katılım
30 Ekim 2022
Mesajlar
983
Makaleler
3
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
AOC 24G4X 23.8″ 180Hz 0.5ms
Dostlar selamlar, yaklaşık 2 gün önce ailevi bir sebepten ötürü monitörümü yanlışlıkla kırdım. Yeni bir monitör arayışı içerisindeyim bütçem fazla yok. Linkini bıraktığım bu ürün alınır mı? AOC markası nasıldır değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca fiyat olarak şu an 4500 TL yani Türkiye'nin en ucuzu.
 
Son düzenleme:
Zamanında paradan kaçmayarak güzel bir model almıştım. 3 senede mortu çekti. Pc nin ömrü bitmeden monitör bittiği için artık AOC kullanmıyorum. ( çok haşinde kullanmadım, standart kullanıcıyım )
 
Son düzenleme:
Zamanında paradan çakmayarak güzel bir model almıştım. 3 senede mortu çekti. PC'nin ömrü bitmeden monitör bittiği için artık AOC kullanmıyorum. ( çok haşinde kullanmadım, standart kullanıcıyım )

Bahsettiğim modeli kullanan çok kişi var hepsi de memnun olduklarını söyledi zaten fiyat olarak şu an piyasanın aşırı altında siparişini verdim elime ulaştığında buradan bilgilendirme yapacağım.
 
Bahsettiğim modeli kullanan çok kişi var hepsi de memnun olduklarını söyledi zaten fiyat olarak şu an piyasanın aşırı altında siparişini verdim elime ulaştığında buradan bilgilendirme yapacağım.
Sorun monitörün kötülüğü değil zaten hocam. Bende kullandığım süre boyunca memnundum, renklerini filan çok beğeniyordum.

Sorun panel ömrünün cacık olması. 3 senede mortu çekmemesi lazımdı.

Umarım pişman etmez, hayırlı olsun.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı