Valla kararsız kaldım hocam bakalım artık.Taiwan romdayım onda bile buglar var hocam yazılımı adam edemeyen bir marka gerçekten.
İlk alıntıladığınızda yazdığım gibi 30k ya yd aldım. Dikkat edeceğiniz hususta klasik her şeyini deneyin elinize alıp.
Valla kararsız kaldım hocam bakalım artık.Taiwan romdayım onda bile buglar var hocam yazılımı adam edemeyen bir marka gerçekten.
İlk alıntıladığınızda yazdığım gibi 30k ya yd aldım. Dikkat edeceğiniz hususta klasik her şeyini deneyin elinize alıp.
Hocam Facebook grubundaki bir satıcıdan aldım. Telefondan çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Gönül rahatlıyla alınabilecek bir telefon.
Tayvan ROM da ben de dediğiniz sıkıntıları yaşadım. Kendim global ROM'u tekrar yükleyince telefon sorunsuz ve stabil çalışır oldu. Pil 2 gün gidiyor. Sık kullanırsam gece yarısı şarja takmam gerekiyor. Isınma sorununu Tayvan ROM da yaşadım ama global ROM'da hiç yaşamadım.
Vallahi kararsız kaldım hocam bakalım artık.
Batarya çok iyi bence brn pek oyun oynamıyorum 1.5 hün gidiyor gece takıyorum. Kamera paketi S23udan iyi ama çok değil çok minik iyi. Yazlımla daha iyi olabilir GCAM vs. kurunca. Fotoğraf 5X le çekildi ve arada balkon camı var. Direkt bas çek yapılıp çekildi bence iyi sonuç veriyor. Ekran parlaklığı artık her amiral gemisi çok iyi bu da çok iyi ona girmiyorum. Ama TR olarak alınacaksa bunun yerine Honor Magic 7 Pro çok daha iyi seçim olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.