çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 560 16 Kasım 2024 #21 troool dedi: Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam ürün elinize ulaştı mı? şuan da herhangi bir sorun var mı?
troool dedi: Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam ürün elinize ulaştı mı? şuan da herhangi bir sorun var mı?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 13 Ocak 2025 #22 troool dedi: Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Merhaba, toplam süreç ne kadar sürdü acaba? Ne kadar onay bekliyorda kaldı?
troool dedi: Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Merhaba, toplam süreç ne kadar sürdü acaba? Ne kadar onay bekliyorda kaldı?
troool Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 199 13 Ocak 2025 #23 Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü. tii dedi: Merhaba, toplam süreç ne kadar sürdü acaba? Ne kadar onay bekliyorda kaldı? Genişletmek için tıkla... Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü.Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı. Son düzenleme: 14 Ocak 2025
Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü. tii dedi: Merhaba, toplam süreç ne kadar sürdü acaba? Ne kadar onay bekliyorda kaldı? Genişletmek için tıkla... Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü.Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Ocak 2025 #24 troool dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü. Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü.Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam .
troool dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü. Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü.Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam .
polat567 Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #25 troool dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü. Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü. Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun oldu İtopya'dan aldim siz nereye basvurdunuz.
troool dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü. Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü. Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun oldu İtopya'dan aldim siz nereye basvurdunuz.
troool Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 199 13 Mayıs 2025 #26 Ben ince hesap'tan almıştım ve AOC yetkili servisi olan TecPro'ya mail attım.