çalışkan genç
Hectopat
Hocam ürün elinize ulaştı mı? şuan da herhangi bir sorun var mı?Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum?
Hocam ürün elinize ulaştı mı? şuan da herhangi bir sorun var mı?Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum?
Merhaba, toplam süreç ne kadar sürdü acaba? Ne kadar onay bekliyorda kaldı?Hocam şuanda değişim onayı bekliyor yazıyor. Peki değişim yapıldıktan sonra aynı şey tekrar olursa iade yapabiliyor muyum?
Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü.Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı.Merhaba, toplam süreç ne kadar sürdü acaba? Ne kadar onay bekliyorda kaldı?
Teşekkürler hocamHocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü.
Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü.Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sürmüştü.
Hocam bildirim gelince tekrar okudum yanlış anlaşılmasın, toplam süreç 2 hafta sürdü. Onay bekliyor durumunda 3 4 gün kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.