300 nit acı çektirir mi?Parlaklıkta G2SP daha iyi. Response Time da 24G4X daha iyi. Hangisini alırsan al üzmez, 2 monitör de gayet iyi.
24G4X'i %40 parlaklık ile kullanıyorum, o şekilde ifade edeyim.300 nit acı çektirir mi?
300 - 320nit değerlerini görüyor G4X. Odan çok fazla güneş alıyorsa yetmeyebilir.300 nit acı çektirir mi?
Panel piyangosu derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Ek olarak bana 24G4X bile çok parlak geliyor, parlaklığı %40 ayarında kullanıyorum.24G4X'in maksimum parlakligi panel piyangosuna bagli olarak gordugum incelemeleri baz alirsak 290-320 arasi iken 24G2SP'de bu deger 390-440 arasi. Yani ortalama 100 nit civari bir parlaklik farki var iki monitor arasinda, bu da fazlasiyla yuksek bir fark. Bu sebeple gunduz kullanimi icin veya odasi cok isik alan birisi icin 24G2SP varken 24G4X almak sacma bir hareket olur. 24G4X'in 24G2SP'den ustun oldugu konu ise response time, 3ms kadar ustun. Sahsen 100 nit daha parlak olabilen ekrani 3ms'ye tercih ederim.
Her monitor fabrikadan ayni kalitede cikmiyor, tipki islemci silikonu gibi. Ornegin 10 tane 24G2SP alirsin, hepsi farkli parlaklik, kontrast, renk gamutu ve deltaE renk dogrulugu degerine sahip olabilir.Panel piyangosu derken tam olarak neyi kastediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.