AOC 24G4X vs BenQ Zowie XL2411K

cynax93

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün gece AOC 24G4X monitörünü sipariş verdim fakat 1-2 saat sonra BenQ Zowie XL2411K modelini gördüm ve AOC aldığıma pişman oldum çünkü BenQ'nun çok hızlı olduğu söyleniyor ve AOC'nin ise testinde 7ms gibi bir değer çıkıyor siparişi iptal edip BenQ alınır mı? Almazsam hata yapmış olur muyum sizce.

Hayır TN panel monitörden uzak durun AOC gayet iyi.

Arkadaşlar dün gece AOC 24G4X monitörünü sipariş verdim fakat 1-2 saat sonra BenQ Zowie XL2411K modelini gördüm ve AOC aldığıma pişman oldum çünkü BenQ'nun çok hızlı olduğu söyleniyor ve AOC'nin ise testinde 7ms gibi bir değer çıkıyor siparişi iptal edip BenQ alınır mı? Almazsam hata yapmış olur muyum sizce.
Sadece iyi değerler için görüntü kalitesinin içinden geçilmesini istiyorsan neden olmasın?

Sadece iyi değerler için görüntü kalitesinin içinden geçilmesini istiyorsan neden olmasın?

Elimdeki VG24vq modelinden sonra FPS oyunlarına daha uygun bir monitör almak istedim bir tane popüler kanal da renkleri konusunda TN panele göre oldukça kaliteli olduğunu söylemiş 24G4X modeli ihtiyacımı karşılar mı diye sorguladım sanırım karşılarmış :Dd

Technopat Haberler

Geri
Yukarı