AOC 24G4X vs Lenovo Legion R25i-30

Jamal0708

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060, İntel Core I5 12400F, Asus Prime H610M-K DDR5, Corsair Vengeance 16 GB Single RAM, KIOXIA Exceria PLUS G3 1 TB
Hangi monitörü alacağım konusunda ikilemde kaldım. İkisinin performansı birbirine çok yakın. AOC almaya daha yakınım fakat 6 bit frc destekliyor. Lenovo ise 8 bit. AOC'un renk kontrast oranları Lenovo'dan üstün. AOC 24G4X daha ucuz Lenovo'ya kıyasla. Sizler hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu ikilemde kaldım ve AOC aldım. Şahsen me

Hocam laptopunda masaüstününde artısı eksisi var. Masaüstü oyun performansında çok önde. Ve de laptopu istediğin gibi upgrade edemiyorsun masaüstü gibi. Isınma problemleri de cabası. Fiyatları da çok yüksek. Ben başlıkta iki monitor arasında ikilemde kaldığımı belirtmiştim. Neden masaüstünü gömdügünüzü anlayamadım. Zaten masa başı laptop kullanırken ekran küçük gelmeye başlıyor bir süreden sonra. Çok alakasız bir yorum atmışsınız.

Hocam laptopunda masaüstününde artısı eksisi var. Masaüstü oyun performansında çok önde. Ve de laptopu istediğin gibi upgrade edemiyorsun masaüstü gibi. Isınma problemleri de cabası. Fiyatları da çok yüksek. Ben başlıkta iki monitor arasında ikilemde kaldığımı belirtmiştim. Neden masaüstünü gömdügünüzü anlayamadım. Zaten masa başı laptop kullanırken ekran küçük gelmeye başlıyor bir süreden sonra. Çok alakasız bir yorum atmışsınız.
Yorum silinmiş.

Yorum silinmiş.
Hocam AOC 24g4x ile olan deneyimlerinizi anlatabilir misiniz rica etsem? Forumlarda pembemsi renk problemi olduğu söylenmiş hiç rastladınız mı?

Hocam AOC 24g4x ile olan deneyimlerinizi anlatabilir misiniz rica etsem? Forumlarda pembemsi renk problemi olduğu söylenmiş hiç rastladınız mı?
Laptopum %45 NTSC panele sahip ondan buna geçince çok iyi gelmişti. Öyle bişeye kaçan bir renkte göremedim şahsen.

Laptopum %45 NTSC panele sahip ondan buna geçince çok iyi gelmişti. Öyle bişeye kaçan bir renkte göremedim şahsen.
Tamamdır hocam galiba AOC alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı