AOC 24G4X vs Lenovo R25i-30

Konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

Biraz daha üstüne koyup bu alınır mı?

Hiçbir artısı yok hem de daha pahalı.

Artısı nedir AOC karşısında?

Maksimum parlaklık olarak daha iyi Lenovo hocam eğer çok ışık odada kullanacaksan Lenovo'yu alabilirsin yoksa AOC 24G4X al.

Pivot yok dostum önerdiklerinde.
Pivotu boşverin, 24G4X hakkında ki olumsuz yorumlara dikkat verin diye attım ben konuyu. Lenovo olan model ile teknik olarak büyük farklar yok arasında Lenovo olan modelin biraz daha fazla parlaklık değeri var. Fakat renk konusunda sorunları göz ardı etmeyin.

Çok kararsız kaldım herkes farklı birşey söylüyor. Bazı forum konularında renk konusunda daha iyi aoc, bazılarında aoc renk sıkıntılı, neyin ne olduğu belli değil. Aradaki fiyata değer mi Lenovo?

Çok kararsız kaldım herkes farklı bir şey söylüyor. Bazı forum konularında renk konusunda daha iyi AOC, bazılarında AOC renk sıkıntılı, neyin ne olduğu belli değil. Aradaki fiyata değer mi Lenovo?

Hocam kendi şartlarınıza göre tercih yapın. Odanızın, masanızın şartlarına göre veya ne için kullanacağınıza göre. Eğer tüm şartlar gözünüzde aynıysa, 200 TL verebilecekseniz R25i almanızı öneririm, ben de bu tarz bir tercih yapmıştım zamanında. Az bir düzeyde de olsa AOC modelden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı