İnceleme AOC 24G4X

Bilmiyorum ancak bir zarar oluşturacağını sanmam. Renklerin solduğunu görmedim siz de deneme-yanılma yapabilirsiniz isterseniz.
Hocam merhaba acaba en uygun ayarları verebilir misiniz sipariş edicegim oyun için en iyi ayarlar lazım

Hocam merhaba acaba en uygun ayarları verebilir misiniz sipariş edicegim oyun için en iyi ayarlar lazım
Geçmiş mesajlarda benim, kullanıcıların önerdiği ayarlar mevcut.

Hala memnun musunuz acaba bende almayı planlıyorum teşekkürler.

Ayarlarınızı paylaşır mısınız, önceki sayfalarda bulamadım. Renk ayarı.
Herhangi bir ayar yapmadım, stok halini kullanıyorum renk konusunda. Overdrive ise mediumda.

Hocam güneş karşısında parlaklığı nasıl? Genel olarak parlaklık seviyesinden memnun musunuz? @TheAltay

Hocam merhaba, ürünü yeni satın aldım sağ salim gelir inşallah. Sizden ricam monitör hangi çözünürlükleri destekliyor? Müsait olduğunuz bir vakitte fotoğraf atabilir misiniz? Max 1920x1080 biliyorum ama diğer modlar da belki FPS oyununda kullanırım diye 4:3 CS2 oynuyorum mesela.

Monitörünüzü hiç ekran temizleyicisi ile temizlediniz mi?
Temizleyici olmadığı için temizlemedim hiç hocam.

Hocam güneş karşısında parlaklığı nasıl? Genel olarak parlaklık seviyesinden memnun musunuz? @TheAltay
Güneş karşısında öyle fazla kötü olduğu söylenmez, işinizi görür diye tahmin ediyorum herkesin algıladığı farklı sonuçta. Test etme imkanınız varsa monitörü test edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…