İnceleme AOC 24G4X

Monitörün güç kablosunu bağlayın zaten az bile olsa fark edersiniz ölü piksel olup olmadığını.
Öyle bi denedim fakat no signal diyor ama ekran simsiyah ölu piksel olunca hangi renk gözükür?

sadece hdr mode için sıkıntı çıkıyor sanıyordum fakat herhangi bir mod deneyemiyorum. "changing this setting may increase power consumption" uyarısı alıyorum yes diyorum fakat değişmiyor yardımcı olabilir misiniz? bütün tuşları denedim ok tuşlarıyla yes in üstüne gelip her tuşa bastım bir şey değişmiyor

sadece siyah ekrandan pek bişey anlaşılmaz ama iyice bi bakın zaten ölü piksel kendini belli eder

Anlamsızca bildirim yeni düştü neyse herhangi bir driver kurmadım hdrada gerek duymadığım için açmadım. Her şey default sadece parlaklık ve oyun rengini yükselttim.

@TheAltay monitörün ayağı nasıl, çok büyük mü? I2369VM'den geçmek için bunu düşünüyorum ben de. MSI G241 falan alacaktım ama hem ayakları Konya'ya kadar uzanıyordu, hem de asıl ekran panelini çok öne getiriyordu. Mesela şöyle bir soru sormuş olayım, ayağının en arka noktası ile monitör paneli arasındaki mesafe ne kadar? Yani duvara dayasam ne kadar önde olacak?

Evde değilim, bu gece eve geçmiş olurum o zaman size fotoğraflar paylaşırım hocam. Stant aşırı büyük değil bence, tabii 120x60 mouse pad ve Full size klavye kullanıyorum ondan da öyle gelmiş olabilir.

Evde değilim, bu gece eve geçmiş olurum o zaman size fotoğraflar paylaşırım hocam. Stant aşırı büyük değil bence, tabii 120x60 mouse pad ve Full size klavye kullanıyorum ondan da öyle gelmiş olabilir.
Benim masa derinlemesine çok uzun değil ve arkasında da raflı arkalığı var, o yüzden büyük bir şey alamıyorum R25i tarzı. G241 alsaydım panelin bulunduğu yer masanın yarısından daha önünde oluyordu mesela.

@TheAltay hocam ölçü paylaşacaktınız ama günün hengamesine kaynadı galiba

Son düzenleme:

Kusura bakmayın hocam cidden, metre ile ölçüm yapayım dışarıdayım şu an. Akşam atmış olurum özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…