İnceleme AOC 24G4X

Ben de geçenlerde 27G4X modelini satın aldım, bundan önce hiç IPS panel monitörüm olmadığından IPS Glow mevzusu biraz kafama takıldı, monitörde sağ altta loş ışıkta ve geceleri sarı şekilde parlama yapıyor ve bundan önceki monitörde böyle bi sorunum olmadığından acaba bende mi daha fazla çözemedim. Konuda 2W hoparlöründen bahsetmemişsiniz ama bence çamur gibi ses çıkartıyor. Özellikle hoparlöründen dolayı tercih edecek varsa tercihleri arasına almayabilirler. Renk ve panel kalitesine bir şey diyemem, gayet başarılı. Pivot özelliği kusursuz güzel fakat monitörü tuttuğunuzda özellikle yan çerçeveler pek güven vermiyor, malzemesi de ucuz hissettiriyor. Bu saydıklarım dışında monitör güzel, ama bazı daha iyi olabilecek detayları mevcut.

Hocam aynı soruyu size de sorayım o zaman . Ayağının en arka noktasıyla ekran paneli arasındaki derinlik kaç cm? Bir de ayağı stabil mi?

Hocam aynı soruyu size de sorayım o zaman . Ayağının en arka noktasıyla ekran paneli arasındaki derinlik kaç cm? Bir de ayağı stabil mi?

Fotoğraf çekip ölçüleri almıştım tam da paylaşıyordum. Yine de bırakayım.

Metre ile ölçtüğümden dolayı yazdığım değerler yaklaşık. Umarım istediğinizi doğru anlamışımdır.

Eki Görüntüle 2236697

Metre ile ölçtüğümden dolayı yazdığım değerler yaklaşık. Umarım istediğinizi doğru anlamışımdır.
Daha iyi anlayamazdınız
Benim düz kullanacağımı düşünürsek o zaman 16.5 santim gibi bir şey çıkıyor derinlikte, 27'lik modeliyle de aynı. Bazı monitörlerde 28 santim falan bu değer, küçük masada direkt olarak Xantares mesafesi oluyor o da

Eki Görüntüle 2236697

Monitör en eğik konumunda bunu da belirteyim.

FPS oyunları oynayacağım zaman monitörü kendime çekiyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…