İnceleme AOC 24G4X

Tam orta noktasını baz aldım zaten hocam, dümdüz yapsanız muhtemelen dediğim rakam olur.

Dilerseniz yeşil çubuk ile belirttiğim kenarın uzunluğunu da vereyim, istediğiniz noktadan çizgi çekip üçgen benzerliği yapıp bulun hocam hangi mesafeyi öğrenmek isterseniz artık

Ben 2016 yılından beri Samsung C27FG70 kullanıyorum. VA panel olduğu için siyahlarından memnunum. Siyah önemli bir renk arkadaşlar. LG 27GN65R-B nasıldır sizce?

Yok yok ben zaten Tales çektim hemen buldum istediğim uzunluğu . 8 yıldır I2369VM kullanıyorum, onun da ufacık bir ayağı var, o yüzden masada tam rahat oluyor. Yenilerde maaşallah bir ayak koyuyorlar Tarantino paket

Monitörün tutacağı sola eğik duruyor. Bilgisiz olduğumdan zorlayıp hasar vermek istemedim. Yapılacak bir ayar vs. mevcut mu yoksa kusurlu mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_1162.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_1161.jpeg
    129,3 KB · Görüntüleme: 75
Monitörün tutacağı sola eğik duruyor. Bilgisiz olduğumdan zorlayıp hasar vermek istemedim. Yapılacak bir ayar vs. mevcut mu yoksa kusurlu mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Üründe pivot özelliği var. Monitörü takın standa sonra monitörü çevirin istediğiniz açıya göre. Kusurlu olduğunu düşünmüyorum.

@TheAltay hocam merhabalar bende senin gibi hp victus için bu marka monitörü almak istiyorum.Laptopdan monitöre hdmi 2.0 ile mi bağladın yoksa dp girişi ile mi.Hp victusda direk dp girişi olmadığı için dönüştürücü lazım.Hdmi ile bağlasam çok bi fark olurmu aralarında yoksa dp to type c dönüştürücü ile bağlasam mi daha iyi olur ?

Kutu içeriğinden çıkan HDMI kablosu ile bağladım. 180Hz 1920x1080p çıkış alabiliyorum.

@TheAltay hocam kusura bakma bi sorum daha olacaktı en altdan yani ayak kısmından monitörün pivot özelliği en yuksekte olcak şekilde monitörün en üstü kaç cm yükseklik var acaba ?

Kutu içeriğinden çıkan HDMI kablosu ile bağladım. 180Hz 1920x1080p çıkış alabiliyorum.
Peki Gysnc açılıyor mu hocam Nvidia denetim masasından. Bende de Asus VG27VQ 165 monitör var, Hdmı 2.0 dan bağlayınca 165 Hz alıyorum ancak GYSNC açılmıyor. Type C to DP ile bağlayınca da intel dahili grafik kartına bağlandığı için yine GYSCN açılmıyor da, sende durum nedir acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…