AOC 24G4Xe vs AOC 24G42e

Daha fazla  
AOC 24G4Xe ve AOC 24G42E modelleri arasında kaldım. Hoparlör ve G-Sync var diye ilk modele daha çok ısınmıştım ama kronik sorunlu yazanlar olmuş. Laptopumla kullanacağım. Farklı model önerilerine de açığım, bütçe 4.000–4.500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC almayın arkadaş aldı 1 yıl sonunda sağ alt tarafında yaklaşık 15 adet ölü piksel çıktı.

Elektronik ürün alıyoruz hocam. Her şey olabilir. Arkadaşınızda 15 çıktı diye her AOC ürününde 15 tane çıkacak diye bir şey yok ki. Ben de MSI aldığımda yorumlarında herkes iade etmiş ölü piksel olduğu için, bende bir tane bile çıkmadı. Dediğim gibi şans işi. Bu fiyatın da en iyisi önerilen model.

Elektronik ürün alıyoruz hocam. Her şey olabilir. Arkadaşınızda 15 çıktı diye her AOC ürününde 15 tane çıkacak diye bir şey yok ki. Ben de MSI aldığımda yorumlarında herkes iade etmiş ölü piksel olduğu için, bende bir tane bile çıkmadı. Dediğim gibi şans işi. Bu fiyatın da en iyisi önerilen model.
Şansa inanmam

1761951317030.png

Şöyle göstereyim sağdaki Dell marka monitöre 13bin TL bayıldım soldakine de 6500 TL ASUS masus hikaye kullanılan panel vs. önemli aldığım monitörün paneli Samsung zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı