AOC 24G4XE vs Philips 24M2N3200A

Bütçe
5500

balistis

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 24G4XE, Philips Evnia 24M2N3200A
Arkadaşlar monitör için 5.5k'ya kadar bütçem var. 'AOC 24G4XE' ve 'Philips Evnia 24M2N3200A' arasında kaldım. Tatmin edici incelemeler bulamadım foruma danışmak istedim. En çok renklere önem veriyorum. 24G4XE iyi dursa da kağıt üzerinde onun kadar iyi duran Evnia'yı da daha önce Philips monitör kullandığım için tuttum. Ömürlük monitör ürettiğini düşünüyorum Philipsin.

Ömür olarak Rampage almadığın sürece her marka uzun süreler dayanır panelleri iyiyse. Hangisi hoşuna gittiyse al iliside güzel monitörler.

Aynı soruyu ben de soruyordum cevap bulamadım. Hiçbir inceleme yok Philips'e dair. Daha ucuz olduğu ve kağıt üstünde neredeyse aynı(hatta bit değeri daha iyi) olduğu için 2 gün önce Philips'i aldım. Daha gelmedi gelince buraya yorumumu yazarım.

@Burkil06 Rampage ile kötü tecrübeniz mı oldu hocam 😅 evet yarın öbürgün sipraiş edeceğim birini. Sağlam ulaşırsa incelemesini yazarım foruma.

Sıfır kapalı kutudaki klavye açılmıyor neden yaptılarsa artık. Yazı yazıyorum RGB yok olacak iş değil. Neyse Allah'tan yeni klavye aldım. Rampage'ye bulaşılmaz. Hocam bence XE değil X alın pivot var daha iyi ama bütçe yetmiyorsa aynı monitör zaten ileride stant alırsınız olur biter.

@4T4SOY 24M2N3200A ile hangi ürün arasında kalmıştınız hocam çünkü benimkiler arasında 24M2N3200A daha pahali.

@Burkil06 Çok geçmiş olsun. İnsanın heves edip aldığı bir şey problem çıkarınca can sıkıcı oluyor gerçekten. X'in pivot özelliğini biliyorum şu anlık ihtiyacım olmadığı için düşünmedim

@4T4SOY 24m2N3200a ile hangi ürün arasında kalmıştınız hocam çünkü benimkiler arasında 24m2N3200a daha pahali.

@Burkil06 çok geçmiş olsun. İnsanın heves edip aldığı bir şey problem çıkarınca can sıkıcı oluyor gerçekten. X'in pivot özelliğini biliyorum şu anlık ihtiyacım olmadığı için düşünmedim.

AOC 24G4X. Pivot özellik farkı var 24G4Xe'den.

Monitor geldi ghosting yok(faster modunda) ölü pikselde yok. Işık sızması sağ üstte çok az var. Renkler kalibrasyon gerektirdi. Beyazlar sarımsıydı biraz. Kontrastı bayağı iyi MSI 255pf E2 ile karşılaştırınca. Fakat fiyatı uçmuş 2 günde bence şu an alınmaz. AOC 24G4Xe al şu anda daha F/P

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı