zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #21 Merhabalar ben bu monitörü bugün aldım fakat oyunlar bir türlü açılmıyor siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerekli ?
Merhabalar ben bu monitörü bugün aldım fakat oyunlar bir türlü açılmıyor siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerekli ?
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 18 Temmuz 2019 #22 zuse dedi: Merhabalar ben bu monitörü bugün aldım fakat oyunlar bir türlü açılmıyor siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerekli ? Genişletmek için tıkla... Masaüstü geliyor mu? Sadece oyunlarda mı sıkıntı oluyor?
zuse dedi: Merhabalar ben bu monitörü bugün aldım fakat oyunlar bir türlü açılmıyor siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerekli ? Genişletmek için tıkla... Masaüstü geliyor mu? Sadece oyunlarda mı sıkıntı oluyor?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #23 Masaüstüde hiç problem yok sadece oyunlarda sıkıntı oluyor herhangi oyun açtığım zaman ya ekran büyüyor ya da siyah ekranda kalıyor bazen de oyun ekranı geliyor fakat sonra donuyor. Özel çözünürlük de oluşturdum herhangi bir değişme olmadı.
Masaüstüde hiç problem yok sadece oyunlarda sıkıntı oluyor herhangi oyun açtığım zaman ya ekran büyüyor ya da siyah ekranda kalıyor bazen de oyun ekranı geliyor fakat sonra donuyor. Özel çözünürlük de oluşturdum herhangi bir değişme olmadı.