AOC 25" 2K 144 Hz ölü pixelli monitör alınır mı?

İlkini tercih etmeme sebebiniz FullHD olması mı?

Ki zaten çok geç yazmışsınız :)

Ölü piksellerin nerede olduğuna bağlı. Köşede uçta bir yerdeyse pek sorun olmaz. Ama ekranın ortasında üç tane ölü piksel görmek istemem şahsen.
Hem 240Hz daha güzel olur bence. Ama 1080p'de FPS düşüşü yaşayabilirsiniz.
Bütçeniz ne kadar? Biz bir öneri yapabiliriz belki.
Ekleme: Aldım mesajını yeni gördüm. Fotoğraf atabilir misiniz?
Yanlış anlaşılmasın, ölü piksellerin nerede olduğunu merak ettim.

Bileşenlerin 2k için daha uygun görünüyor. 3,686,400 tane piksel içinden 3 tane pikselin seni ne kadar rahatsız edeceğine ve nerede olduğuna bağlı olarak alınabilir.

hocam satıcı 1- 3 ölü pixel demiş lakin ben güvenemedim şahsen 240 hz olanı aldım
Bileşenlerin 2k için daha uygun görünüyor. 3,686,400 tane piksel içinden 3 tane pikselin seni ne kadar rahatsız edeceğine ve nerede olduğuna bağlı olarak alınabilir.
evet uygundu hocam
Ölü piksellerin nerede olduğuna bağlı. Köşede uçta bir yerdeyse pek sorun olmaz. Ama ekranın ortasında üç tane ölü piksel görmek istemem şahsen.
Hem 240Hz daha güzel olur bence. Ama 1080p'de FPS düşüşü yaşayabilirsiniz.
Bütçeniz ne kadar? Biz bir öneri yapabiliriz belki.
Ekleme: Aldım mesajını yeni gördüm. Fotoğraf atabilir misiniz?
Yanlış anlaşılmasın, ölü piksellerin nerede olduğunu merak ettim.
hocam ürün 2.el değil o yüzden satıcı da bilmiyor fps düşüşü neden olur peki?

Olsun, 240Hz de iyidir. Hayırlı olsun.
@Nerdetrakordaburak FPS düşüşü yüksek çözünürlük için tasarlanmış kartların düşük çözünürlükte çalıştırılması sonucu olabilir. CS:GO'da falan olur ancak, PUBG, Rise of The Tomb Raider gibi oyunlarda sıkıntı olmayacaktır. CS:GO'da zaten rahatlıkla 240 FPS alabileceksiniz.

teşekkürler,10 gündür falan bilgisayar toplamaya çalışıyorum parça parça çok zor imiş hele yıllar sonra..
@Nerdetrakordaburak FPS düşüşü yüksek çözünürlük için tasarlanmış kartların düşük çözünürlükte çalıştırılması sonucu olabilir. CS:GO'da falan olur ancak, PUBG, Rise of The Tomb Raider gibi oyunlarda sıkıntı olmayacaktır. CS:GO'da zaten rahatlıkla 240 FPS alabileceksiniz.
peki oyun içi ayarları 2k almam işe yarar mı birde kutu içeriğine bakmadım ama monitörlerin içinden DP kablosu çıkıyor mu acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı