AOC 25G3ZM 24.5 vs ASUS TUF Gaming VG249QM5A

Hocam renk doğrulukları nasıl ve ucuz olmasının sebebi nedir?

Fiyatına göre gayet güzel değerler veriyor, detaylar aşağıdaki konuda var.

Fiyatına göre gayet güzel değerler veriyor, detaylar aşağıdaki konuda var.

tamamdır hocam aoc25g3zm içimi baya ısındırmıştı

Fiyatına göre gayet güzel değerler veriyor detaylar aşağıdaki konuda var.

Güzel ama attığım AOC ve ASUS Fast IPS bence bu bile yeterli, HDR10 var daha sayılabilir renkleri de daha iyi gösterir. Lenovo olan alınır mı? Alınır. Ama verebiliyorsan AOC veya ASUS alman daha mantıklı arada 3000 TL gibi bir fark var.Asus>AOC>Lenovo.

Güzel ama attığım AOC ve ASUS Fast IPS bence bu bile yeterli, HDR10 var daha sayılabilir renkleri de daha iyi gösterir. Lenovo olan alınır mı? Alınır. Ama verebiliyorsan AOC veya ASUS alman daha mantıklı arada 3000 TL gibi bir fark var.Asus>AOC>Lenovo.
asus alınır diyorsunuz hocam yani

ASUS alınır diyorsunuz hocam yani.

Evet paran varsa. Lenovunun tek artısı ucuz ve 10 Hz daha fazla olması, yabancı forumlarda gezersen renklerinin soluk olduğunu falan söylüyorlar, Fast IPS de değil. Ben olsam ASUS alırdım zaten 1 kez alacaksın.ASUS olması da güven veriyor.

Evet paran varsa. Lenovunun tek artısı ucuz ve 10 Hz daha fazla olması, yabancı forumlarda gezersen renklerinin soluk olduğunu falan söylüyorlar, Fast IPS de değil. Ben olsam ASUS alırdım zaten 1 kez alacaksın. ASUS olması da güven veriyor.

Tamamdır hocam

VG249QM5A alacağım bu modeli ama hocam freesync teknolojisi yok amd ekran kartı için​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı