Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
Sağ ol dostum aydınlatman ıcın idefixde 7 k ya buldum sipariş çekeceğim umarım sorunsuzdur.
VA panel VG27vq kullanıyorum AMD'den ayar yapmadan çok kotu oluyor hala kotu ışık sızması falan gırla var ölü pixel de oldu ya bunun gıbı olmamasını temenni ediyorum
valla özel bi sebep yok bu fıyatlara bu şekılde baska monıtor bulamadım benASUS 2019, AOC ise 2022 üretimli bir monitör. Bu paraları ghostingli VA panellere ve eski tarihli monitörlere vermeniz mantıklı değil. Özel bir nedeniniz yoksa bütçenize uygun düzgün monitör bakalım.
Yanlız 25G3ZM'de Ghosting bulunmuyor, medium Overdrive ayarında gayet temiz gözüküyor:Bu paraları ghostingli VA panellere ve eski tarihli monitörlere vermeniz mantıklı değil.
ghostıng evet yok o çok hosuma gıttı zaten tek ıstegım goruntu soluk olmasın şuanda kullandıgım gıbı yeterYanlız 25G3ZM'de Ghosting bulunmuyor, medium Overdrive ayarında gayet temiz gözüküyor:
Eki Görüntüle 2619756
"Strong" ayarında ise Overshoot var, bi tık daha düşük Black Smearing ile.
Gecikme değerleride gayet ideal:
Eki Görüntüle 2619759
Kaynak:
Vallahi özel bir sebep yok bu fıyatlara bu şekılde baska monıtor bulamadım ben
Yalnız 25G3ZM'de Ghosting bulunmuyor, medium OverDrive ayarında gayet temiz gözüküyor:
Konu sahibi "video dizi, film, hikayeli oyunlar" dediği için insanlar öneride bulunmuş. FPS rekabetçi oyunlarda ömrünü harcamıyorsa çok önemli olacağını düşünmüyorum şahsen.Hocam AOC hakkında görüşleriniz doğru ama refleks isteyen oyunlarda siyah görüntü uzantısı zamanla monitör yavaş mı gibi negatif etkiler doğuruyor. Ben bu işe yıllardır bakıyorum VA panelin kullanım alanı bence FPS kısmına hitap etmiyor. 7K paraya değmez. Detaylı düşünülmeli.
ya oyunda oynuyorum da yerı gleıyor fılm de ızlıyorum çoğunlukla oyun oynuyorumKonu sahibi "video dizi, film, hikayeli oyunlar" dediği için insanlar öneride bulunmuş. FPS rekabetçi oyunlarda ömrünü harcamıyorsa çok önemli olacağını düşünmüyorum şahsen.
IPS Glow istemeyen ve 1200:1 kontrastlarda takılmak istemeyen bir insan içinde başka alternatif yok. Sonuçta kontrast farkı ciddi var.
24G42e gibi yüksek kontrastlı IPS'ler bile şahsen tatmin etmiyor. O siyahın parlamasını görüyorsunuz.
CS2, Valorant filan için ciddi rank kasmıyorsanız şahsen çok dert etmeniz gerektiğini düşünmüyorum. Hali hazırda olan Asus'ta Ghosting veya Black Smearing şikayetiniz yoksa zaten hertürlü olmaz. Asus bi tık daha kötü ama gene berbat değil VA için.Ya oyunda oynuyorum da yerı gleıyor fılm de ızlıyorum çoğunlukla oyun oynuyorum.
IPS Glow istemeyen ve 1200:1 kontrastlarda takılmak istemeyen bir insan içinde başka alternatif yok. Sonuçta kontrast farkı ciddi var.
24G42e gibi yüksek kontrastlı IPS'ler bile şahsen tatmin etmiyor. O siyahın parlamasını görüyorsunuz.
Ya oyunda oynuyorum da yerı gleıyor fılm de ızlıyorum çoğunlukla oyun oynuyorum