AOC 25G3ZM alınır mı?

Bütçe
7

ShawWins

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
VG27VQ
Merhaba. Öncelikle maksimum 7 civarlarında bütçem var. VG27vq VA panel bir monitör kullanmaktayım. AMD'den ayar yapmadan oynanmıyor bile, renkler o derece soluk. Bunu yan yapıp ana monitör arıyorum. AOC 25G3ZM önerdiklerini gördüm. İyi bir VA panel olduğunu gördüm. Game booster, Fazeon falan baktım derken kafam çok karıştı. İstediğim: 1ms altında, 200 Hz üstünde, renkleri güzel olan bir monitör. Yeri geliyor video dizi, film; yeri geliyor rekabetçi - hikayeli oyunlar oynuyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. Öncelikle maksimum 7 civarlarında bütçem var. VG27vq VA panel bir monitör kullanmaktayım. AMD'den ayar yapmadan oynanmıyor bile, renkler o derece soluk. Bunu yan yapıp ana monitör arıyorum. AOC 25G3ZM önerdiklerini gördüm. İyi bir VA panel olduğunu gördüm. Game booster, Fazeon falan baktım derken kafam çok karıştı. İstediğim: 1ms altında, 200 Hz üstünde, renkleri güzel olan bir monitör. Yeri geliyor video dizi, film; yeri geliyor rekabetçi - hikayeli oyunlar oynuyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
asus-tuf-gaming-vg259qm5a alınır mı peki ips panel daha iyi olur diye düşünüyorum.

Hangisi daha iyi renk kalitesi doğruluğu olarak.

Hangisi daha iyi renk kalitesi doğruluğu olarak.
AOC daha iyi, Asus bu konuda sınıfta kalıyor:
1765394765914.png

Ips panel daha iyi olur diye düşünüyorum.
Her panelin iyi, kötü modelleri var. Direk olarak "IPS iyi, VA çöp." gibi saçma sapan fikre kapılmayın yani. IPS'in bariz artısı sadece Delta değerleri daha düşük çıkıyor ve Photoshop gibi uygulamalarda lazım olan "gerçek renk tonunu" daha iyi sunuyor. "Daha güzel." değil, "Gerçek ton."
VA ise: Kontrast değeri 3-4 kat daha fazla ve IPS Glow sorunu yok.

AOC daha iyi, Asus bu konuda sınıfta kalıyor:
Eki Görüntüle 2619471

Her panelin iyi, kötü modelleri var. Direk olarak "IPS iyi, VA çöp." gibi saçma sapan fikre kapılmayın yani. IPS'in bariz artısı sadece Delta değerleri daha düşük çıkıyor ve Photoshop gibi uygulamalarda lazım olan "gerçek renk tonunu" daha iyi sunuyor. "Daha güzel." değil, "Gerçek ton."
VA ise: Kontrast değeri 3-4 kat daha fazla ve IPS Glow sorunu yok.
Aoc daha iyi yani hocam oyun oynicam ve dizi izlicem

Aoc daha iyi yani hocam oyun oynicam ve dizi izlicem
Net daha iyi. Güzel bir IPS olsaydı bile dizi izleyeceğiniz için VA daha iyi olur zaten.

Solda ki VA, sağda ki IPS. VA'nın daha iyi olma sebebi bu işte.
1765395245873.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı