AOC 25G3ZM alınır mı?

Bütçe
7
Karanlık temalı oyunlarda ömrü geçmiyorsa IPS Glow'u fark etmesi zor. Şu görüntüyle oyun oynadığımı düşünmek istemiyorum. IPS Glow siyahları bozmasıyla ünlü olsa da renklere kattığı canlılıkla kendini tolere edebiliyor ama VA panel edemiyor. Kullanıcı karar versin.

Karma kullanıcıysan AOC seni tatmin eder. Lakin yarın öbür gün bana bu görüntü eşliğinde mesaj atmanı istemem. Kendi monitörünün UFO testine bak ve AOC'unkiyle karşılaştır. Kararını ver. 👍

Eki Görüntüle 2619772
Bu görüntü hangi modele ait?

AOC'a ait değil hocam.
Adını sanını bildiğim monitörleri kötülemem burada merak etmeyiniz.👍
Merak ettim sadece, belki gecikme değerlerini veya fabrika çıkışı Ghosting testine filan bakardım diye. Eğer varsa tabi.
Ben konuyu AOC ile kıyaslamıyorum. VA panel üzerinden FPS oyunlarına atıfta bulunuyorum.
Yani... G65B'e kalsa IPS'ten iyi VA. G3'e kalsa, bedava alınmaz. Modele göre değişir durum yani. IPS'te Black Smearing yok tabi ama genel konuşsak çok berbat gecikmeye sahip IPS'ler de var.

Çok uzun süredir AOC 25G3ZM almayı planlıyor ve araştırıyorum, her türlü testlerini izliyorum ve şunu söyleyebilirim ki mevcut kullandığım 24G2SP model monitörümde bile ghosting varmış ama ben fark etmemişim. Biz insanlar olarak kusur aramadığımız sürece ufak üretim kusurları gözümüze çarpmıyor, özellikle kusur aradığımız için de her modelin hatalarını arıyoruz ve finalde milisaniyelere kadar inecek farklarla ürün seçiyoruz. Aslında o aradaki farkı hissetmiyoruz bile.

VA panellere karşı hâlâ biraz korku içindeyim, görüntüsüne alışabilir miyim ya da piksel yoğunlunu nasıl tam olarak bilmiyorum ancak monitörü alıp kullanan insanların gerçekten çok mutlu olduğunu ve ürünün genelde arıza vermediğini görünce içim rahatladı.

Dostum, hardcore bir oyuncu değilsen (ki olsan ne fark eder gözün milisaniyelik farkları algılayamaz, hata ararsan bulursun) IPS panel almanın hiçbir anlamı yok artık. Hem sağlam değiller, hem biraz daha fazla renk vereceğiz diye sürekli bozulan ve şansa keder sorunlarıyla birlikte geliyorlar. İki farklı AOC model monitörümde COF arızası yaşadığım için artık IPS'lere lanet eder seviyeye geldim ve bana VA'dan daha çok önerilen IPS monitörlere bile kusur gözüyle bakmaktayım. Senin yerinde olsam 25G3ZM alırım, gerçekten beğenmezsem iade ederim ve 24G42E alırım. Denemeden bilemezsin.

Çok uzun süredir AOC 25G3ZM almayı planlıyor ve araştırıyorum, her türlü testlerini izliyorum ve şunu söyleyebilirim ki mevcut kullandığım 24G2sp model monitörümde bile ghosting varmış ama ben fark etmemişim. Biz insanlar olarak kusur aramadığımız sürece ufak üretim kusurları gözümüze çarpmıyor, özellikle kusur aradığımız için de her modelin hatalarını arıyoruz ve finalde milisaniyelere kadar inecek farklarla ürün seçiyoruz. Aslında o aradaki farkı hissetmiyoruz bile.

VA panellere karşı hâlâ biraz korku içindeyim, görüntüsüne alışabilir miyim ya da piksel yoğunlunu nasıl tam olarak bilmiyorum ancak monitörü alıp kullanan insanların gerçekten çok mutlu olduğunu ve ürünün genelde arıza vermediğini görünce içim rahatladı.

Dostum, hardcore bir oyuncu değilsen (ki olsan ne fark eder gözün milisaniyelik farkları algılayamaz, hata ararsan bulursun) IPS panel almanın hiçbir anlamı yok artık. Hem sağlam değiller, hem biraz daha fazla renk vereceğiz diye sürekli bozulan ve şansa keder sorunlarıyla birlikte geliyorlar. İki farklı AOC model monitörümde cof arızası yaşadığım için artık IPS'lere lanet eder seviyeye geldim ve bana VA'dan daha çok önerilen IPS monitörlere bile kusur gözüyle bakmaktayım. Senin yerinde olsam 25G3zm alırım, gerçekten beğenmezsem iade ederim ve 24G42e alırım. Denemeden bilemezsin.

Sağ olun teşekkür ederım dostlar.

Bu görüntüler 25G3zm'den alıntıdır.
Renk gamutu ve kontrast oranı yüksek. Parlaklık da fena değil. Hız açısından yeni nesil VA monitörler kadar seri olmasa da ortalama VA'dan hızlı. 240Hz olması da gayet güzel. Totallydubbedhd fps oyunların da strong modu için fena olmadığını söylüyordu, bu modu deneyebilirsiniz. Ama hikayeli oyun için medium bu monitörün en ideal modu.

Screenshot_20251209_222130_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_222126_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_222112_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_222017_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_222007_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_222004_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_221957_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Screenshot_20251209_221950_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Çok uzun süredir AOC 25G3ZM almayı planlıyor ve araştırıyorum, her türlü testlerini izliyorum ve şunu söyleyebilirim ki mevcut kullandığım 24G2SP model monitörümde bile ghosting varmış ama ben fark etmemişim. Biz insanlar olarak kusur aramadığımız sürece ufak üretim kusurları gözümüze çarpmıyor, özellikle kusur aradığımız için de her modelin hatalarını arıyoruz ve finalde milisaniyelere kadar inecek farklarla ürün seçiyoruz. Aslında o aradaki farkı hissetmiyoruz bile.

Dostum, hardcore bir oyuncu değilsen (ki olsan ne fark eder gözün milisaniyelik farkları algılayamaz, hata ararsan bulursun) IPS panel almanın hiçbir anlamı yok artık. Hem sağlam değiller, hem biraz daha fazla renk vereceğiz diye sürekli bozulan ve şansa keder sorunlarıyla birlikte geliyorlar. İki farklı AOC model monitörümde COF arızası yaşadığım için artık IPS'lere lanet eder seviyeye geldim ve bana VA'dan daha çok önerilen IPS monitörlere bile kusur gözüyle bakmaktayım. Senin yerinde olsam 25G3ZM alırım, gerçekten beğenmezsem iade ederim ve 24G42E alırım. Denemeden bilemezsin.
Katılıyorum. Pc monitors info'nun bu monitör hakkında olumlu görüşleri var. Kendim de sürekli aldırıyorum dönütler olumlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı