AOC 25G3ZM monitör alınır mı?

25G3ZM iyi ama sizlik değil. CS2 ve Valorant oyuncusu için TN veya Fast IPS daha iyi olur. @815867 tavsiye ettiği monitörün teknik değerleri fiyatına göre çok iyi, çokça tavsiye ediliyor. Ancak Rampage’den kaçınmak isterseniz farklı modeller de bakılabilir. Güncel piyasayı kontrol edip farklı bir model daha atmaya çalışacağım.

Hocam benim amacım en az 240hz olması ve en az 24.5 inç olması. Çözünürlük 1080p veya üstü olursa iyi olur, 27 inçte 1080p iyi olmuyor diye biliyorum. Yanlışım varsa ve düzeltirseniz sevinirim.

25G3ZM iyi ama sizlik değil. CS2 ve Valorant oyuncusu için TN veya Fast IPS daha iyi olur. @815867 tavsiye ettiği monitörün teknik değerleri fiyatına göre çok iyi, çokça tavsiye ediliyor. Ancak Rampage’den kaçınmak isterseniz farklı modeller de bakılabilir. Güncel piyasayı kontrol edip farklı bir model daha atmaya çalışacağım.
Yani şuan cr25r180 modelinde bir çok sorun yaşıyorum, hatta çerçevesinde herhangi bir darbeye maruz kalmamasına rağmen biraz açılma var. Çok küçük ama.

Overshoot yaşıyorsunuz heralde. Ufo ghosting testi atabilir misiniz?
Nasıl yapılıyor ufo testi?

Yani şuan cr25r180 modelinde bir çok sorun yaşıyorum, hatta çerçevesinde herhangi bir darbeye maruz kalmamasına rağmen biraz açılma var. Çok küçük ama.

Nasıl yapılıyor ufo testi?
Burdan o 2 overdrive modunda ufo ghosting testi yapacaksın, telefon kamerası ile ufoyu baştan sona takip eden 60 FPS video çekeceksin ve Youtube'a liste dışı olarak yükleyerek bize atacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı