CS2 Seçkin mi yoksa oyun mu alınmalı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
15 dolara seçkin almak mı yoksa oyun almak mı daha mantıklı? Kendini amorti edebiliyor seçkin o yüzden daha yattı aklıma. Oyun alacağım zaman da Metro Exodus, BF1 ve Detroit Become Human alacağım kış indirimlerinde. Aynı fiyata denk geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

CS oynuyorsan düzenli alabilirsin. Güzel droplar düşebiliyor bazen şansına bana bir keresinde 6 dolarlık ak düşmüştü.
Zevkine bağlı. CS'de millet ile uğraşıp sinir olacağıma, açar Detroit'i rahatça film gibi hikayeyi kendim yönetirim.
Arkadaşlarımla oynuyorum CS ama bağımlısı da değilim. Benim düşüncem seçkin alıp haftalık droptan düşeni satıp oyun almak. İndirimlere kadar bekleyeceğim o zaman karar veririm.
Hala 28 TL

Epic'den alabilirsiniz.
Hocam Steam'de bakiye var onu harcamak istiyorum.

Arkadaşlarımla oynuyorum CS ama bağımlısı da değilim. Benim düşüncem seçkin alıp haftalık droptan düşeni satıp oyun almak. İndirimlere kadar bekleyeceğim o zaman karar veririm.

Vallahi bana göre harcadığın zamana bile değmez. Aylarca oynayacaksın anca çıkaracaksın. 1 ay sonra oynayacağının bile garantisi yok.

Steam da bakiye var diye Epic'e 28 TL yükleyemiyor musunuz hocam? Detroit şu an %80 indirimde Steam de maksimum alacağı indirim bu zaten 7 dolar 300 TL'ye geliyor 300 TL'yi başka bir oyuna harcamak varken. Epic'e 28 TL vermemek mantiksiz değil mi? Steam bakiyesi beleş bir şey mi anlamadim ki. Senin gibi baska biri de aynisi diyordu. 28 TL'ye de gelmiyor 24 TL'ye geliyor Epic %20 cüzdanina ekliyor. En azindan Epic'e yükleyecek param veya fizeksel kartım yok deyin öyle daha mantıklı bir argüman olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı