Aoc 27" C27G2ZE monitör ile Sinerji Wired sistem uyumlu mu?

Bütçe
40000
Monitör ile sistem uyumlu, sıkıntı yok o tarafta.

Kasaya entegre olan PSU kötü, onu değiştirmeni öneririm. Eh işte diyebileceğimiz bir soğutucusu var, anakartın VRM tasarımı da aşırı iyi sayılmaz ama günlük kullanıcı için yeterli.

Başka sitelere de bak istersen, daha F/P bir şey çıkabilir belki.
Biliyorum sıkıldınız ama ilk sistemim olduğu için merak ediyorum teşekkürler.

Rica ederim tabii her zaman, sıkılmadım. :)

Bence bu fiyata göre düşük kalmış parçalar. İşlemci R7 alırdım mesela +200 fark varken. Anakart keza öyle. Fiyatlar epey uçmuş bu arada. Bu fiyata bu sistem çok fazla bence.

Bence bu fiyata göre düşük kalmış parçalar. İşlemci R7 alırdım mesela +200 fark varken. Anakart keza öyle. Fiyatlar epey uçmuş bu arada. Bu fiyata bu sistem çok fazla bence.
anladım hoca rica etsem bulabilirmisiniz bu fiyata 30k bütçe kasaya

Kasaya entegre olan PSU kötü, onu değiştirmeni öneririm. Eh işte diyebileceğimiz bir soğutucusu var, anakartın VRM tasarımı da aşırı iyi sayılmaz ama günlük kullanıcı için yeterli.

Anladım hoca rica etsem bulabilir misiniz bu fiyata 30k bütçe kasaya.

Kusura bakmayın hocam son satırı okumamışım sağ olun cidden

Hocam ayrı size bir şey demek istiyorum benim yanımda bilgili birisi yok bütçem 30k rica etsem parça parça değil de hazır sistem bulur musunuz güvenilir teşekkürler Bu PC 4 sene götürmeli

Son düzenleme:
Hocam ayrı size bir şey demek istiyorum benim yanımda bilgili birisi yok bütçem 30k rica etsem parça parça değil de hazır sistem bulur musunuz güvenilir teşekkürler bu PC 4 sene götürmeli.

Piyasaya bakmayı uzun zaman önce bıraktım, kendin bütçene uygun kasaları bulup bana linklerini atarsan iyi olur; oradan özelleştirme yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı