AOC 27" Q27G2E/BK monitörde ghosting var mı?

Yusuf Deleveyka

Decapat
Daha fazla  
İlk gün bakıma gönderdim, oyunlarda Hertz sorunu ve bulanık olduğu söyledim kağıtta açıklamaya herhangi sorun bulunmadığını söylediler. Ardından 2 gün sonra sinirden açıklama yaptım, oyunları denemeden geri getirmişsiniz kesinlikle iade istiyorum dedim. Günler sonra yazılım sorunu var dediler bende iade etmedim geri istedim getirdiler hala düzelmedi. 1 aydır sürdü ve en fazla 5 gün kullanabildim sanırım iade süremde bitmiş şimdi ben bu İtopya'ya ne yapayım? Resimde gördüğünüz ghosting sorunu yok mu yoksa benmi bilgisizim?

Aldıgımda 5.199 TL'di.

AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming monitör​

Dosya Ekleri

• 111.jpg
    111.jpg
    267,8 KB · Görüntüleme: 58
İlk gün bakıma gönderdim, oyunlarda Hertz sorunu ve bulanık olduğu söyledim kağıtta açıklamaya herhangi sorun bulunmadığını söylediler. Ardından 2 gün sonra sinirden açıklama yaptım, oyunları denemeden geri getirmişsiniz kesinlikle iade istiyorum dedim. Günler sonra yazılım sorunu var dediler bende iade etmedim geri istedim getirdiler hala düzelmedi. 1 aydır sürdü ve en fazla 5 gün kullanabildim sanırım iade süremde bitmiş şimdi ben bu İtopya'ya ne yapayım? Resimde gördüğünüz ghosting sorunu yok mu yoksa benmi bilgisizim?

Aldıgımda 5.199 TL'di.

AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming monitör​

Yani almadan önce söyleseydiniz belki yardımcı olurduk ama bu vakitten sonra yapacak bir şey yok. Kullanmaya bakın; Oha ne ? 155 Hz neymiş ya yeni fark ettim 😂. Monitörler 144 ve 165 Hz olmuyor muydu? 😀
Her neyse konuyu dağıtmayalım.

@ProximusTwo

Son düzenleme:
Abi film izleyemiyorum detayları göremiyorum gözüm kör oluyor eski monitorum 21ınc 75hz tn panel var aoc'dan daha iyi görüyorum valorant oyunda hiç göremiyorum. Ne yapacağım ben şimdi itopyaya dava açmam gerekir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı