AOC 27" Q27G3XMN/BK alınır mı?

ElChupaCabra17

Decapat
Daha fazla  
Konu basligindaki monitoru almayi dusunuyorum fakat hiç VA panel kullanmadim. Hem hikayeli oyunlar hem de Online hizli FPS oyunlari oynuyorum. Black smearing muhabbetlerini de hiç bilmiyorum. Sizce bu monitor hem Single hem de multiplayer anlaminda IPS ekrana gore uzer mi? Yardimlariniz icin simdiden teşekkürler. @BerkayZ87 @Saint Lucia

Bu modelde cok az miktarda Black Smearing var lakin mukemmel bir HDR parlakligi, SDR parlakligi, kontrast orani ve renk gamutu elde edebildigin icin ufak miktar Black Smearing goz ardi edilebilir. 336 Zone bulunan Mini LED bir arka aydinlatmaya sahip.

Bu modelde cok az miktarda Black smearing var lakin mukemmel bir HDR parlakligi, sdr parlakligi, kontrast orani ve renk gamutu elde edebildigin icin ufak miktar Black smearing goz ardi edilebilir. 336 zone bulunan mini LED bir arka aydinlatmaya sahip.

Hocam merhaba. Geçen günde konu acmıstım. Şimdi biraz daha bakınca AOC'nin bu modelini önerdiler sizce alınır mı? Dell 32 yerine?

En iyi budget monitörlerden biri... Hatta bütçe için en iyisi diyebilirim...

İncelemesini buradan takip edebilirsiniz...

Ürünü aldım kullanıyorum 1-2 haftadır çok memnunum. HDR 1000 olayı gerçekten başka seviye. VA panel diye IPS'e göre rekleri üzer diye bekledim fakat gayet kaliteli geldi. Eğer stok bulabilirsen ve HDR kullanmak istersen bu fiyata mükemmel cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı