AOC 27 Q27G42XE vs ViewSonic VX27G1-2K 27

alleqros

Picopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, geçenlerde bir konu açtım, burada monitör önerisi aldım. 8K bandında bir ürün önerilmesini istemiştim. Bu iki ürün önerildi. Bu ürün 2. monitör olarak kullanılacak, ondan dolayı çok canlı, güzel bir görüntü almak istiyorum; hem de arada oyun oynamak için kullanacağım. İkisinin de artıları ve eksileri var, birkaç tanesini biliyorum. ViewSonic’in ayakları çok dayanıklı değil gibi, çok sallanıyor. AOC tarafında ise çok ölü pikselli gelme yorumları gördüm. Aciliyeti olan bir mevzu olduğu için karar veremedim, yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmediğim için ufak bir araştırma yaptım çok fazla ölü piksel yorumlarına denk geldim. Böyle bir sorun yaratması çok sıkıntı olur geri gönder et süreç hepsi bu olayların.

Kusura bakmayın arkadaşlar kararsızlıktan yazıyorum günlerdir bu modeller arasında kaldım. Bu karar vermekte zorlanıyorum fikri olan varsa belirtirse hemen almak istiyorum. Viewsonic fiyatı da düşmüş 7.8k gibi bir fiyata Aoc 8.2k gibi bir fiyatı var halen Viewsonic düşmüş fakat satıcısını incelediğimde çok fazla olumsuz yorum gördüm. Bu bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı