AOC 27G2AE-BK FreeSync mi destekliyor G-Sync mi?

Bütçe
3000

loNeroust

Zeptopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 27G2AE-BK
Ürünüm AOC 27G2AE/BK modeli ekran kartım 6600 olduğu için almıştım, ürün tüm internet aleminde ve satın aldığım firmada da FreeSync yazıyor görsellerde de öyle fakat kutusu geldi bugün üstünde G-Sync olduğu yazıyor bu durumu yaşayan var mı? AOC müşteri hizmetleri +44 ile başladığı için arayamıyorum ne yapmalıyım?

Ürünüm AOC 27G2AE/BK modeli ekran kartım 6600 olduğu için almıştım, ürün tüm internet aleminde ve satın aldığım firmada da FreeSync yazıyor görsellerde de öyle fakat kutusu geldi bugün üstünde G-Sync olduğu yazıyor bu durumu yaşayan var mı? AOC müşteri hizmetleri +44 ile başladığı için arayamıyorum ne yapmalıyım?

Satıcıyla ve AOC'un teknik destek servisiyle görüştüm ikisi de FreeSync dediler kutunun görselini istediler attım iki gün içinde dönüş yapacaklarmış. Müşteri hizmetleriyle görüşemedim +44 ile başlıyor numaraları. Teknik destek servisi attığım maili AOC'a iletip dönüş yapacakmış. (yazmamın sebebi böyle bir hata ile karşılaşan olursa süreci bilmesi gerektiğini düşünmem.)
Şu an üretilen birçok monitör FreeSync destekliyor bu genel bir teknoloji haline geldi. G-Sync ise bu monitörün kendi teknolojisinde yok. GPU üzerinden aktif ediyorsun.

Ben de öyle biliyorum fakat kutusunda G-sync yazıyor freesync yok dahi anlayamadım bir türlü.

Kutu basımı yanlış olabilir ya da yanlış kutu içeriğinde göndermiş olabilirler. Bu durum monitörün özelliğini maalesef değiştirmiyor.

Ben de FreeSync olmasını istiyorum zaten ekran kartım AMD işte bir tedirginlik öğrenci olup boğazından keserek o kadar biriktirip tüm set alınca insan acıyor hocam. :D

Ben de FreeSync olmasını istiyorum zaten ekran kartım AMD işte bir tedirginlik öğrenci olup boğazından keserek o kadar biriktirip tüm set alınca insan acıyor hocam. :D

FreeSync artık kalıplaştı zaten. Her iki marka da yırtılma teknolojilerinde çeşitli yazılımlara sahipler. GPU ve oyun üzerinden bunları kullanabiliyorsun. Onlara da göz at.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı