AOC 27g2sae 27" 1 ms 165 Hz monitör nasıl?

Samsugar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 gb Ram, Ryzen 5 5600, RTX 3060
Monitör
AOC 27G2SAE 27"
Merhaba monitörün iyi ve kötü yanlarını sayar mısınız? Ghostingi nasıl? VA panelin iyi ve kötü yanları nedir?
Başka monitör önermeyin zaten alalı 3 ay civarı oldu monitörü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları sizin yapmanız gerekmez mi?
Ürünü gören ve kullanan sizsiniz.
Kötü tarafı VA panel. Ghosting çok mu az mı? Mesela bu soruya sen bizden daha net cevap verirsin.
Kontrast oranı yüksek bu yüzden siyahlar kaliteli ve renkler baskın olabilir. İyi tarafı. Belki tam tersi.
Test etmeden iyi ve kötüyü ayırt edemeyiz.

Bunları sizin yapmanız gerekmez mi?
Ürünü gören ve kullanan sizsiniz.
Kötü tarafı VA panel. Ghosting çok mu az mı? Mesela bu soruya sen bizden daha net cevap verirsin.
Kontrast oranı yüksek bu yüzden siyahlar kaliteli ve renkler baskın olabilir. İyi tarafı. Belki tam tersi.
Test etmeden iyi ve kötüyü ayırt edemeyiz.

Pek anlamıyorum o yüzden sordum zaten. UFO testine girdim ama ghosting olup olmadığını neye göre anlayacağımı anlayamadım, bilgilendirirseniz güzel olur.

Pek anlamıyorum o yüzden sordum zaten. UFO testine girdim ama ghosting olup olmadığını neye göre anlayacağımı anlayamadım, bilgilendirirseniz güzel olur.

Yaptığınız testleri görsel ve video formatında sunmanız gerekir.
UFO testi video ile anlaşılan bir durumdur. Çekim yöntemleri internette mevcut.
Ona göre bizde bakıp bilgi verebiliriz.
EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry şuradan testler için yardım alabilirsin. Fakat bunları görmeden yorum yapamayız. Her panelin farklı değerleri olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı