https://www.hepsiburada.com/aoc-24-24g2sae-bk-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-g-sync-va-fhd-gaming-monitor-p-HBCV00001210FJ?magaza=DEY%20ELEKTRONİK
Arkadaşlar selam, bu monitöre sahibim yaklaşık bir 3-4 aydır falan. Sıkıntı yok ancak geçen gün bir tane ölü pixel fark ettim, sorun olur mu? 2 yıl garantisi var daha. Sorun olursa göndersem sizce daha mı iyidir çünkü o kadar küçük ki ölü pixel fark etmekte zorlanıyorum. Benim için sorun yok ancak yayılırsa göndersem daha mantıklı değil mi ve sorun olur mu sizce?
Bende de 1 tane gorunen olu piksel var. Ben takmiyorum. Yayilmadi hala, G24F-2. Garantisi var benimkinin ama ben 1 tane oldugundan ve alt kisimda oldugundan ugrasmadim. Sana kalmis bir şey.
Bende de 1 tane gorunen olu piksel var. Ben takmiyorum. Yayilmadi hala, G24F-2. garantisi var benimkinin ama ben 1 tane oldugundan ve alt kisimda oldugundan ugrasmadim. Sana kalmis bir şey.
1 tane olu piksel bence normal, olabilen bir şey. Garantisi varken goturmek iyi olabilir ama rahatsiz etmiyorsa takmayip, arttigi zaman goturmek ya da garanti bitisine yakin goturmek daha iyi olabilir problem olmuyorsa tabii, bilmiyorum.
1 tane olu piksel bence normal, olabilen bir şey. Garantisi varken goturmek iyi olabilir ama rahatsiz etmiyorsa takmayip, arttigi zaman goturmek ya da garanti bitisine yakin goturmek daha iyi olabilir problem olmuyorsa tabii, bilmiyorum.
Ben mağazaya da sordum emin olmak için böyle böyle 1 ölü pixel var daha kötü olursa gönderebilirim dimi diye ama o zaman o soruya gerek kalmadı zaten hakkım varmış söylediğinize göre sağ olun.
Ben mağazaya da sordum emin olmak için böyle böyle 1 ölü pixel var daha kötü olursa gönderebilirim değil mi diye ama o zaman o soruya gerek kalmadı zaten hakkım varmış söylediğinize göre sağ olun.
Arkadaşlar selam, bu monitöre sahibim yaklaşık bir 3-4 aydır falan. Sıkıntı yok ancak geçen gün bir tane ölü pixel fark ettim, sorun olur mu? 2 yıl garantisi var daha. Sorun olursa göndersem sizce daha mı iyidir çünkü o kadar küçük ki ölü pixel fark etmekte zorlanıyorum. Benim için sorun yok ancak yayılırsa göndersem daha mantıklı değil mi ve sorun olur mu sizce?