AOC 27G2SAE BK monitörde 1 ölü piksel sorun yaratır mı?

Quikied

Hectopat
Daha fazla  
https://www.hepsiburada.com/aoc-24-24g2sae-bk-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-g-sync-va-fhd-gaming-monitor-p-HBCV00001210FJ?magaza=DEY%20ELEKTRONİK
Arkadaşlar selam, bu monitöre sahibim yaklaşık bir 3-4 aydır falan. Sıkıntı yok ancak geçen gün bir tane ölü pixel fark ettim, sorun olur mu? 2 yıl garantisi var daha. Sorun olursa göndersem sizce daha mı iyidir çünkü o kadar küçük ki ölü pixel fark etmekte zorlanıyorum. Benim için sorun yok ancak yayılırsa göndersem daha mantıklı değil mi ve sorun olur mu sizce?

Bende de 1 tane gorunen olu piksel var. Ben takmiyorum. Yayilmadi hala, G24F-2. Garantisi var benimkinin ama ben 1 tane oldugundan ve alt kisimda oldugundan ugrasmadim. Sana kalmis bir şey.

Bende de 1 tane gorunen olu piksel var. Ben takmiyorum. Yayilmadi hala, G24F-2. garantisi var benimkinin ama ben 1 tane oldugundan ve alt kisimda oldugundan ugrasmadim. Sana kalmis bir şey.
Ya benimkisi sol ortada bir yerde ama oyunlarda falan görmekte zorlanıyorum. Sizce önemli bişey mi çok?

1 taneden bir şey olmaz ama sizi psikolojinizi bozuyorsa(benim gibi) garantiye gönderin.
Hocam biraz taktım ama gereksiz taktım gibi bekleyim biraz.

Ya benimkisi sol ortada bir yerde ama oyunlarda falan görmekte zorlanıyorum. Sizce önemli bir şey mi çok?

1 tane olu piksel bence normal, olabilen bir şey. Garantisi varken goturmek iyi olabilir ama rahatsiz etmiyorsa takmayip, arttigi zaman goturmek ya da garanti bitisine yakin goturmek daha iyi olabilir problem olmuyorsa tabii, bilmiyorum.

1 tane olu piksel bence normal, olabilen bir şey. Garantisi varken goturmek iyi olabilir ama rahatsiz etmiyorsa takmayip, arttigi zaman goturmek ya da garanti bitisine yakin goturmek daha iyi olabilir problem olmuyorsa tabii, bilmiyorum.
Hocam 3 yıl var. Daha çok var yani. Benim şu an göndermeyip daha kötü olursa gönderme gibi bir hakkım var değil mi?

Arkadaşlar selam, bu monitöre sahibim yaklaşık bir 3-4 aydır falan. Sıkıntı yok ancak geçen gün bir tane ölü pixel fark ettim, sorun olur mu? 2 yıl garantisi var daha. Sorun olursa göndersem sizce daha mı iyidir çünkü o kadar küçük ki ölü pixel fark etmekte zorlanıyorum. Benim için sorun yok ancak yayılırsa göndersem daha mantıklı değil mi ve sorun olur mu sizce?

Bak şöyle özetleyeyim 4K ekran da 8.3 milyon piksel var 8K da cok daha fazla sen düşün 1 piksel yansa zaten onu goremezsin bile o yüzden sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı