AOC 27g2spu monitörde ghosting var mı?

WeepBundy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS RTX 3050
AMD Ryzen 5 5500
Monitör
AOC 27G2SPU
Geçen hafta bu monitörü aldım, bu pazartesi elime ulaştı ama 4-5 tane ölü piksel çıktı ve IPS glow mudur bilmiyorum ama gözüme fazlaca ışık süzmesi batıyordu. Monitörü bugün iade ettim ve kargoya verdim. İnşallah iadem kabul olur.
Ve bir sorum var. Ghosting testini pek anlamadım ama sanırım ghosting de vardı monitörde. Sizce bu fotoğraftaki ghosting mi? UFO hiç belli olmuyor.

IMG_20230619_192534_1.jpg

Monitörüm iade olunca.
Bunu alacağım. Hiç kötü yorumu yok üstüne açılmış kötü bir konuda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Dell son zamanlarda bayağı arttı 4600TL idi önceden. Gigabaytede güzelmiş ama içime sinen Dell, onu olmayı düşünüyorum.

Gigabyte Dell'den daha üstün bir model.
Mağdur filanda olmamışsın. Evet, Dell'in kapıda değişim yapması güzel bir şey ancak bunun için hem daha fazla para vereceksin hem de daha kötü bir model alacaksın.

Resme bakarak ghosting var ya da yok denmez. Bu resmi referans aldığımızda ghosting yok.
Ghosting için etrafında bir iz oluşması gerekir. Genelde bu iz "siyah" olur.
Ölü piksel çıkması şansızlık olmuş. İade almak zorundalar.

Dell kullanıcısını üzmez ama daha üstün modellere de göz atmak lazım.

Gigabyte Dell'den daha üstün bir model.
Mağdur filanda olmamışsın. Evet, Dell'in kapıda değişim yapması güzel bir şey ancak bunun için hem daha fazla para vereceksin hem de daha kötü bir model alacaksın.
Benim attığım Dell'in modeliyle gigabyte hemen hemen aynı değil mi sadece gigabyte 5hz farkı var. Neden daha kötü bir model ki?

Resme bakarak ghosting var ya da yok denmez. Bu resmi referans aldığımızda ghosting yok.
Ghosting için etrafında bir iz oluşması gerekir. Genelde bu iz "siyah" olur.
Ölü piksel çıkması şansızlık olmuş. İade almak zorundalar.

Dell kullanıcısını üzmez ama daha üstün modellere de göz atmak lazım.
Cevabınız için teşekkürler, maalesef bütçem en fazla buna el veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı